nedelja, 27. november 2016

2. SREČANJE USTVARJALK

Drage moje vse, ki ste bile prisotne na našem drugem "tradicionalnem" srečanju in vse, ki se ga na tak ali drugačen način niste mogle udeležiti.
Prvim zato, da vam bo ostalo druženje tudi v dokumentirani obliki in drugim zato, da boste mogoče vsaj na ta način začutile, koliko pozitivne energije se je nabralo:)

To druženje je bilo posebo tudi zato, ker smo bile priča izidu knjige, katere avtorici sta Vladka in Tina. Naslov knjige je Ustvarjalne dogodivščine in je lepa popotnica za vse začetnike papirčkanja, prav tako pa skupek dobrih in koristnih nasvetov za vse priložnosti na enem mestu, tudi za ustvarjalke s kilometrino. 
Predstavitev knjige je potekala v prostorih trgovine Rayher in so jo z lepimi besedami in pohvalami avtoricama, pospremili direktorica gospa Silva Brodar in lastnika založbe Mladika, ki je knjigo izdala.

Po prvem navdušenju, podpisovanju knjig in obveznih nakupih se je naša številna druščina premaknila v gostilnico Kratochwill, kje se je druženje nadaljevalo. 
Kaj vse se je dogajalo, kakšna energija se je prepletala med nami je težko opisati, zato bom raje na ogled dala nekaj fotografij, ki bodo govorile brez besed:) 

                                           Naši avtorici s svojim knjižnim prvencom

       
                        
  
                                                



                        
























Na koncu bi se rada zahvalila vsem in vsaki posebej za prijetno druženje, za to, da ste s seboj prinesle nekaj košev dobre volje in pozitivne energije in seveda za vse pozornosti  v obliki darilc, ki smo si jih izmenjale. Hvala desni in levi roki:))), ki sta me podpirali - Katarini, ki jo je Maja prosila, da jo zaradi njene bolezni nadomešča in Martini, ki je resnično prava opora:)) in je poskrbela, da je "kulturni" in "finančni" trg deloval brezhibno:))

Se opravičujem, če sem kaj bistvenega pozabila omeniti, bom pa vesela, če boste tudi ve dodale kakšen kamenček v ta mozaik. 
V upanju na tretje srečanje vas vse lepo pozdravljam, Andreja  - Cvetoči travnik

20 komentarjev:

  1. LUštnooo :) Andrejči, hvala za ta zapis, sem vsaj malo podoživljala vaše skupne trenutke. V upanju na snidenje :)) Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, super je bilo. In vse sta tako dobro organizirali, da je bila moja pomoč bolj moralna kot kaj drugega. Lep dan je bil včeraj in hvala vsem, ki ste prišle in pa tudi tistim, ki ste bile samo v mislih z nami. Verjamem, da se bomo še večkrat srečale. Zdaj imam tudi tvoj številko za kak hiter klic v sili ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Andreja, hvala za vse! Čudovito je bilo. Se že veselim našega naslednjega snidenja. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Andreja, tako čudovit dan, pol čustev je bil. Se mi zdi, da sem se vrnila domov v oblaku pozitivne energije. Hvala vsem za organizacijo, za vso srčnost in za prelep dan ter hvala za vse pohvale ob izidu najine knjige.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za tale zapis, sem kar podoživela dan še 1x. Krasno se je vse poklapalo in organizacija je bila na višku. Hvala ti za vse!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooo, se mi zdi, da sem kar bila z vami :) Hvala za ta zapis in fotke. Verjamem, da je bilo krasno in polno srčnosti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala draga Andreja za čudovit zapis in fotke in seveda za res dobro organizacijo. Bilo je nepozabno.

    OdgovoriIzbriši
  8. SONČEK SI!!!!!! ki sije podnevi in vse ostale lunice na sliki, ki sijejo ponoči. Hvala ti za vse....zadnja slika pove vse....brez besed. Tudi sama sem vesela,da sva končno trčile skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala Andreja za vso tvojo angažiranost okoli srečanja. Bilo je zelo lepo in nepozabno. Hvala za ta zapis in slike. Se že veselim naslednjega srečanja:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Rada bi se zahvalila, da ste me sprejele v vaš krog. Bilo je nepozabno. Upam, da se bom lahko še kdaj udeležila vašega srečanja. Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Andreja, hvala za povabilo in čudovito speljano srečanje. Jaz sem se vam tokrat pridružila prvič, veliko blogov je končno dobilo obraze, za kar sem res vesela. Toliko smeha in pozitivne energije je bilo v soboto, izdaja Vladkine in Tinine knjigice pa je bila pika na i. :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Verjamem, da ste uživale v druženju polnem pozitivne energije! Super Andreja, da sta z Majo tako pridne za organizacijo. Žal mi je, da sem zamudila, delavnica katere sem se udeležila je ravno sovpadala z vašim snidenjem. Upam pa, da se vam naslednjič lahko pridružim. LP

    OdgovoriIzbriši
  13. draga andreja, hvala ti za ves trud glede srečanja, uspelo je fenomenalno in tele fotke samo potrjujejo napisano ... čakajoč na naslednjega ..

    OdgovoriIzbriši
  14. Andreja vse u nulo..tale zapis, organizacija, to da si mislila na vse. Se veselim spomladanskega pohoda in smeha :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Andreja, hvala. Bilo je fantastično. In kdo bi si mislil da bodo Pomurke pometale. Zdaj vidite, kako lepo nam je v vaši družbi. Se veselim pomladi.

    OdgovoriIzbriši
  16. Andreja, napisala bom samo HVALA.

    OdgovoriIzbriši
  17. joj ko gledam tele fotke mi je prav hudo, da se vam nisem mogla pridružiti in res upam, da mi v tretje uspe :-)) Zelo lepo vas je videt (znanke in še neznanke), nabite s samo pozitivno (ustvarjalno) energijo, kajne .-)

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Andreja, hvala za popolno organizacijo. Čudovito je bilo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  19. Tole naše srečanje še kar traja in traja - danes s pomočjo tvojih fotografija Andreja :-) Koliko srčnosti in nasmejanih obrazov, saj ni čudno, da so voščilnice vseh ustvarjalk tako pozitivne, če vanje pretakajo vso svojo pozitivno energijo. Se že veselim našega naslednjega srečanja :-) Še en velik HVALA - tega ni nikoli preveč :-) Objem na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  20. Vidim, da ste uživale na polno. REs mi je žal, da sem zopet zamudila srečanje in srčno upam, da se mi uspe udeležiti nalsendjega. Po toliko branja na blogih, je res že čas da naslovi dobijo obraze!

    OdgovoriIzbriši