četrtek, 17. november 2016

Mala šola in kuverta-škatlica za tage

Danes sem pa pohitela:), pa da mi ne boste rekle, da sem piflarka:))). Sem le vesela, ker to napravo kar pridno uporabljam in ker mi ni bilo potrebno iz nje brisati prah, je bila hitro pripravljena za delo. 
Ponovno smo pri izdelavi predmeta, ki se mu reče škatlica in seveda, meni ljuba snov. 

Nič ne bom ovinkarila, vam bom kar  hitro pokazala, kaj sem naredila. Škatlica ali kuverta točno po navodilih učiteljice Tine, ki sem jo okrasila s čipko in ji dodala pentljo. Ker Tinine šablone za pentljo še nimam,  sem mojo  ravno tako naredila z Envelope Punch Boardom. Prilagam link do videa, če bo  katero zamikalo še kaj narediti s to pripravico. https://www.youtube.com/watch?v=JwMv0zo9vJ8&t=219s Tukaj pa še škatlica opremljena z izdelkom iz prejšne naloge. 
Sem vesela, ker je domača naloga narejena in jo odlagam na  poličko v učilnici Male šole.
Na žalost pa nobena stvar, ki sem jo uporabila ni iz zaloge Najlepšega para, tako da z galerijo ne bo nič:(

Hvala, ker si obiskala moj cvetoči travnik in lep pozdrav do  naslednjič,
Andreja V.

11 komentarjev:

 1. Ja hvala bogu, da je še ena, ki se grebe, da bodo še eno klicali piflarka, grebatorca....da ne bom tako osamljena v tem:-)).. Škatlica je pa enaA....

  OdgovoriIzbriši
 2. O, si bila pridna ;) Lepa škatlica in hvala za video ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ti piflarka ti!!! Kako pa gre tole TEBI dobro od rok!¨In kako zelo sem uživala JAZ v povzetku vseh tvojih domačih nalog!!! Spet imam opravičilo - praznovanja in slovo so mi pobrala vse moči, sem samevala v svoji hiški, šele danes sem zašla na tvoj Cvetoči travnik. Andreja, same petice si zaslužiš: za ideje, izvedbo, fotografije, prijetne spremljajoče besede, pa za kužkoservis!!! Joj, kako cart je tvoja masaža :-))) Iščem način, kako se prijaviti na tvoje novičke - da me nežno zbodejo - vzemi si čas za Cvetoči travnik! Bom našla... drugače mi prišepneš na srečanju :-))) Topel objem od mene, Majda

  OdgovoriIzbriši
 4. vau, kako je tole lepo, krasno okrašeno!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja, v razredu ste vedno bili takšni ... Mislim, da bomo tudi ostale naredile malo šolo, saj je učiteljica Tina rekla, da lahko domače naloge delamo, če hočemo :)
  Andreja, res krasna škatlica/kuverta za prosojni tag.

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepo škatlico si naredila :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Pridna učenka. :-) Zelo lepo domačo nalogo si naredila. Všeč mi je čipka in mašnica.

  OdgovoriIzbriši
 8. Seveda si piflarka,kako da ne, ha ha. Saj imaš že vse naloge narejene in to zelo uspešno. Všečna škatlica. Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Zelo lepo in zelo uspešno opravljena domača naloga.

  OdgovoriIzbriši
 10. Andrejka, vse tvoje domače naloge sem skrbno pogledala in sem navdušena. Tudi mene je tovarišica potolažila, da bom lahko šla z vami naslednje leto naprej v šolo, ko sem naredila prvo nalogo. Jupiii, bova spet sošolki. Zdaj moram naredi še kako, da si pridelam še kak plus ;-)

  OdgovoriIzbriši
 11. Super, da je tudi ta ideja prišla prav in pentlja narejena z isto `mašino` je super ideja!

  OdgovoriIzbriši