sreda, 30. november 2016

7. in hkrati zadnja naloga male šole:(

Vsega je enkrat konec, tako se je zaključilo tudi naše letošnje šolanje v Mali šoli pri učiteljici Tini.
Toliko "malih skrivnosti" je razkrila, da bomo sedaj obogateni z znanjem, lahko nadaljevali šolanje. 

Tokrat je naša naloga izdelati prozorno voščilnico s snežakom. Korak za korakom sem  prvo izdelala po njenih navodilih. Ker pa je bilo izdelovanje tako prijetno in ker sem imela dovolj narejene "paste" za "izdelavo snežink" sem izdelala še eno in pri tej šla malo po svoje. 
Mi je prav žal, da domačih nalog ne bo več, ne vem pa , če je bilo vedno tako:)))

Prva voščilnica je res "skoraj" taka, kot jo je naredila Tina. Ravno tako sem uporabila plastično šablonico: drobne snežinke, rezalni šabloni: snežaka in čez hribe in doline. Voščilo  je tudi prispevek Najlepšega para:) Pri drugi pa sem snežinke dala na modro podlago in namesto snežaka uporabila hišico, svetilko in smrečice iz kompleta  v veseli vasici.

Imela sem kar nekaj težav, kako fotografirati voščilnici, da se zaradi folije ne bo bleščalo. 
Mogoče ni najbolje, ampak naloga se vidi:)

Hvala učiteljici za vse njene nasvete, hvala sošolkam, ki so mi delale družbo in se vidimo  ob naslednjih nalogah:). Samo še oddam domačo nalogo na svojo poličko in nasvidenje.
Zaradi  uporabljenih izdelkov Najlepšega para, objavo lepim tudi v galerijo za mesec November 2016.

Lep pozdrav in hvala, ker si me obiskala,
Andreja V.

14 komentarjev:

 1. Ooo večerno nebo s snežinkami je čudovito! No tudi prva je lepa :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Lušni sta obe in kar je najbolj pomembno....spet smo se naučile nekaj novega in koristnega. Kdo ve, mogoče bomo pa Tino prepričale, da ne bo nobenih počitnic in bomo kar hitro nadaljevali s 1.razredom. Kdo je ZA???? Vse smo ZAAAA, ....

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, ja, kot rečeno, grebatorka ;-) Ampak mi je zelo všeč tale tvoja naloga, sploh drugo bi pohvalila, ko si šla malo mimo točnih navodil. Z leti mi namreč postaja čedalje bolj všeč, če naredim po svoje! Super je izpadlo in vsaka čast za strukturno pasto. Midve še nisva na ti, se mi še malo upira ampak jo bom tudi jaz ugnala, ko se malo bolje spoznava.

  OdgovoriIzbriši
 4. Kako si pridna, čudoviti voščilnici, sem pa tudi sama navdušena nad tem, da si se tako zelo lepo naučila in naredila voščilnico po svoje; zame z odliko, pa tudi fotografija je čisto enkratna.

  OdgovoriIzbriši
 5. Tudi sama velikokrat tako delam, najprej se držim navodil (kot pijan plota, bi rekli), potem pa udarim po svoje. Krasni sta obe. Mogoče pikico bolj modra podlaga, tako lepo pridejo snežinke do izraza.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi tokrat si odlično opravila z domačo nalogo in ta učinek folije s emi zelo dopade. Tako snežak kot hiška krasno pristojijo snežni pokrajini.

  OdgovoriIzbriši
 7. Odlično si opravila svojo nalogo Andreja ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Uauu čudovita, druga je sploh pravljična..pridna si!

  OdgovoriIzbriši
 9. Tako se dela, najprej po navodilih, nato pa znanje utrdimo po svojih idejah. Zelo lepi sta obe. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. obe izvedbi sta super, kakšen fajn efekt, tako s pasto kot folijo.

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga učenka...z vsemi odlikami in zlatimi priznanji te z veseljem pričakujem v petem razredu :-)))

  OdgovoriIzbriši
 12. Noro!!!!!!!!!!! ena lepša kot druga in očitno boš morala večkrat izza okvira pokukati v svet, saj ti gre to zeloo doboro od rok :)

  OdgovoriIzbriši