sreda, 7. november 2018

MŠPU 8. naloga - jelenček Rudolf med darili

Današnjo nalogo nam je dala Vladka, ki nam je predhodno v video vodiču
prikazala svoji verziji na temo -  zgodba v krogu.

Danes sem se vseeno malo oddaljila od kopiranja:), sem se odločila, da dam glavno vlogo nekoliko "starejšim igralcem":)). Tako v glavni vlogi nastopa jelenček Rudolf. Sedi sredi svojega domovanja obdan z darili; paketek je dobil od prijatelja medveda, mafin pa mu je spekel eden od igrivih palčkov. Seveda pa je vse okrog njega pravljično in praznično okrašeno. 


 Zaradi kroga, ki je osrednji del voščilnice, nalogo odlagam na poličko 6. razreda MŠPU

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para; mali pentlji, jelenček, voščilo -mini prazniki, darilce iz kompleta medvedja prijatelja, mafin iz kompleta igrivi palčki in kreativni krogi, izdelek lepim tudi v galerijo za mesec November 2018.

Hvala, ker si se ustavila na Cvetočem travniku in lep pozdrav,
Andreja V.

5 komentarjev:

  1. Kadarkoli katera ustvarja z valovito lepenko vedno rečem....madonca je dober efekt...moram jo ...ampak res jo moram začet uporabljat. In to govorim že 10 let. Res mi je všeč ta valovit okvirček, ki si ga obdala okoli Rudolfa. Starejši igralci...he he he...zanimivo, da se jih tudi jaz najraje poslužujem..letošnji bodo aktualni drugo leto...A misliš da je to zaradi "starosti"!!!!???? Skratka...."stara moja"...8. nalogo smo opravile!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako zelo je lepa. Tudi meni je všeč tale okvir iz valovite lepenke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno si vse skupaj skombinirala in izdelala. Hvala, da tako pridno delaš domače naloge :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jelenčka si lepo postavila v smrekov gozdiček. Valoviti okvir mu prav pristoji.

    OdgovoriIzbriši
  5. WAW, saj veš da sem fenica valovitke ;). Tile jelenčki ne zastarajo in super paše na tako bogat okvir in čudovito zeleno ozadje :)

    OdgovoriIzbriši