sobota, 3. november 2018

MŠPU - 6.naloga - razposajeni angel

6. nalogo v MŠPU nam je pripravila Vladka . 

Prav nič jo nisem spreminjala, le med oblaki sem pustila malce modrega neba in pravokotnik izrezala s šablono s šivi. Angelčku razposajenost sije iz oči😊.


Na enak način - razmik med oblaki, sem naredila tudi notranjost. 


Sem pa kot dodatek k nalogi včeraj zvečer naredila še eno voščilnico. Ko sem prišla iz kina in je ta v meni pustil močna čustva (usoda in osamljenost velikih umetnikov, ki jim mogoče nekateri zavidajo - naslovno pesem lahko pogledaš tu), sem morala to umiriti in nastala je voščilnica z brezskrbnim palčkom, ki se veselo pozibava na gugalnici,  verjetno jo je prijazni angel spustil skupaj z vsemi zvezdicami.Nalogo odlagam na svojo poličko v 6. razredu MŠPU, ki nam jo je tokrat dala Vladka.

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para; pravokotnik s šivi, angel in voščilo, izdelek lepim tudi v galerijo za mesec November 2018.

Hvala ker si se ustavila na Cvetočem travniku in ocenila nalogo.
Lep pozdrav, Andreja V.

11 komentarjev:

 1. Lepo si ustvarjala in naredila prikupni voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 2. Nebo, ki kuka v odprtini mi je všeč in ravno to je dalo tvoji novoletki tisto pikico, ki je drugačna od Vladkine.Tudi guncajoči škratek ne zaostaja s svojo prikupnostjo. Kino!!!! O marija!!! Sploh si ne upam pomislit, kdaj sem ga nazadnje videla...ko so bili otroci miceni....

  OdgovoriIzbriši
 3. Obe sta lušni. O ogledu tega filma pa smo se ravno danes pogovarjali. (Sicer sem bila v kinu nazadnje tam nekje z Mojco :D)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jej, kako zelo sta lepi. Od mene dobiš čisto petko. :-) Ta film pa tudi mene zanima. Že zaradi muzike.

  OdgovoriIzbriši
 5. Dobro si zavihala rokava in odlično opravila z nalogami. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasno si naredila domačo nalogo in všeč mi je, kako si palčka dala med oblake na gugalnico.

  OdgovoriIzbriši
 7. Prav navdušena sem nad videnim. Obe sta čudoviti.

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovito si "ponaredila" prvo, čerpav je unikat, ker ima nebo ;P. druga pa se mije usedla v srce -svetoven palček. Ta film čaka da pridem do njega, kino pa kaj je že to...

  P.S. Pokukaj k meni, da se malo posladkaš :).

  OdgovoriIzbriši
 9. :-)))) Andreja čudovita domača naloga, prva in dodatno delo. Ko sem prebrala, od kod inspiracija mi je bilo vse jasno - edini koncert, ki sem si ga srčno želela doživeti pa ni več mogoče. Že v kratkem grem v kino po tvojih sledeh, danes pa ... v mojem ustvrajalnem kotičku odmeva!!! Objem v zahvalo za obujanje spominov, Majda

  OdgovoriIzbriši
 10. Sedi pet.Pridno delaš domače naloge,s čimer se jaz ravno ne morem pohvaliti.Prekrasne izdelke si naredila in tako zelo ljubke.

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako prikupno angelček trosi polno naročje zvezd na Zemljo... kot da bi na nas trosil dobroto. :)

  OdgovoriIzbriši