nedelja, 28. december 2014

Praznične voščilnice

Ni važno kdaj začnem z izdelavo prazničnih voščilnic, na koncu je vedno panika. Vedno mi še kakšna zmanjka in tako je nastala tudi ta voščilnica.


  Osnovo sem najprej pripravila z dekorativnim robom Najlepšega para, embosirala, premazala z goldfingrom  in nanj prilepila zvončka iz kompleta Božično zelenje ter ju spela s pentljico, oba izdelek Najlepšega para.


Sedaj pa bom verjetno za letošnje leto zaključila.  Te objave so mi sicer v veselje, mi pa, za razliko od marsikatere, vzamejo kar nekaj časa, preden vse spravim na pravo mesto.
Ob tej priliki bi se vam vsem, ki tako pridno in prijazno komentirate  moje izdelke, lepo zahvalila. Vesela sem, da sem s pomočjo Maje zbrala toliko poguma, da sem v letu, ki se zaključuje, vstopila v blogerski svet prečudovitih ustvarjalk. To me izpolnjuje in s pomočjo tega medija  sem našla toliko prijetnih in toplih oseb. Vsem in vsaki posebej hvala. Želim vam (malo sicer zamujam z objavo) vesele in blagoslovljene božične praznike, v novem letu pa veliko ustvarjalnega navdiha, veliko lepih spremnih besed, ki dajo posebno osebno noto vsakega izdelka. Veselim se že nadaljnega druženja z vami.

Da pa slučajno ne zamudim Tine, bi to voščilnico še prijavila v njeno decembersko galerijo

Lep pozdrav,
Andreja V.

8 komentarjev:

  1. Draga Andreja, vesela sem, da si se pridružila temu toplemu ustvarjalnemu virtualnemu kotičku. :-) Z veseljem spremljam tvoje objave in prav navdušena sem nad tvojo današnjo voščilnico. Čudovita je.
    Želim ti lep preostanek praznikov in vse najlepše v novem letu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja hallo, dobro jutro tudi tebi....3 objave v decembru...ni čudno, da te čas lovi !?! Upsi...si pač upokojenka, ki nima čisto nič časa...opravičilo sprejeto. Drugo leto začni izdelovati v avgustu, pa ni hudič, da ti ne bo ratalo!!!!
    Tole ozadje se mi pa prav fejst dopade. Prav lepa voščilnica je.
    Draga Andreja: sem vesela, da ti je uspelo past v to črno luknjo v kateri smo same ustvarjalne babnice, ki smo tako fejst, da jih jaz že po dveh dnevih fino pogrešam, če jih ne poklikam.
    Vse dobro in predvsem veliko zdravja v novem letu ti želim, tebi in vsem tvojim. Lepo praznuj. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, verjemi da si tudi ti popestrila blogarski svet s svojimi objavami in komentarji - me veseli, da te je Maja potegnila v naš svet:). Pa kaj potem če ti zmanjkuje časa - raje povej komu ga ne, ti pa imaš ta privilegij, da si upokojenka in imaš dovoljenje za to :). Voščilnica pa je fantastična!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vesela sem, da si s pomočjo Maje pokukala in ostala v našem papirčkastem svetu!
    Tudi današnja voščilnica je prelepa in všeč mi je embosirano ozadje.
    Draga Andreja...tebi in tvojim vse lepo v Novem letu!
    Pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Andreja, hvala tudi tebi za vse lepote, ki jih deliš z nami...in vso tvojo prijazno energijo. Današnja voščilnica mi je tudi zelo všeč! In ker sem pozna s komentarjem lahko še izkoristim priložnost :-) in ti zaželim vse dobro v letu, ki se je ravno začelo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Andreja, tudi meni se vedno tako zgodi, letos bo najbolje začeti z avgustom, samo kaj, ko takrat še ni pravega feelinga za to, ane?:))
    Lepo si ustvarjala tudi ti in hvala tudi tebi za lepe komentarje na mojem blogu. Vse, vse dobro želim tebi in tvojim v novem letu, prijazen pozdrav, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz si vsako leto rečem, letos pa prej začnem. Pa mi vedno uide, in spet iz tega ni nič. Zelo lepa voščilnica, lepo embossing.

    OdgovoriIzbriši