četrtek, 14. oktober 2021

Mala šola prazničnega ustvarjanja - 1. naloga

Pa smo le prišli so 9. razreda😀 in ponovno sta naši učiteljici Tina in Vladka

Prvo nalogo nam je pripravila Tina. Izdelati moramo venček, za katerega nam je  že pripravila super podlago, tako da je naloga mnogo lažja.

Uporabila sem vejice smrečice, ki sem jih izrezala iz zelenega in pavs papirja. Prav tako sem uporabila napis iz zadnje kolekcije in  vzorčni papir za podlago venčka.

Ker pa mi je bila izdelava tako pri srcu in sem imela dovolj izrezanega materiala, se naredila še enega. Venček sem  sestavila tako kot prvega, sem pa podlago embosirala, ter dodala  hribček in hišico, ki sta prav tako iz zadnje kolekcije. 



Izdelek lepim v galerijo Najlepšega para za mesec oktober 2021.

Ker sem sledila prvi uri pouka, pa domačo nalogo odlagam  na svojo poličko.

Zaradi uporabljenih izdelkov iz jesensko-zimske kolekcije 2021 se potegujem tudi za osvojitev pomladne kolekcije 2022


Lep pozdrav s Cvetočega travnika, Andreja V.

5 komentarjev:

  1. Tudi ti si bila zelo pridna draga sošolka in hitro naredila domačo nalogo. Obe sta lepi, ampak druga je bolj ogrela moje srce, je prav pravljično čarobna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga sošolka, to je bila pa ekspresno in zelo lepo narejena domača naloga. :-) Obe voščilnici sta mi zelo všeč, nad hišico v venčku sem pa še posebej navdušena.

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Andreja, znova se družimo in tega sem tako zelo vesela. Krasno si se lotila domače naloge in lepo prikazala kako je lahko venček enak, pa če ga skombiniramo z različnimi izrezi, izpade povsem drugače. Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res zanimivo, kako so tako različni venčki takoj, ko jim dodamoo druge izreze. Sploh ta hiška na hribčku je tako cart.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Andreja, kako lepo, da sta z vnučko v sosednjih razredih :-))). Ne vem kako je ona pridna z nalogami...tvoja venčka sta prekrasna!!!

    OdgovoriIzbriši