petek, 31. julij 2020

Pri 52 CCT "šivamo".

Julijska tema pri Christmas Card Throwdown je šivanje/sewing.
Super izziv, glede na to, da ima Tina čudovito šablono, ki nam kar ponuja to temo.
Čeprav sem napisala, da je tema super, se vseeno nisem mogla odločit, kaj bi lahko "prišila" na praznično voščilnico, ideje pri meni trenutno oz. že nekaj časa niso hudo prisotne😏.

Uporabila sem šablono Najlepšega para šivanje in nanjo pritrdila nekaj snežink, ki so izrezane v dveh plasteh - spodnja plast modra. Ker se mi ena ni hotela "obdržati" , sem jo prišila z rdečim gumbkom in dodala še srček v isti barvi. Na koncu sledi še spodnja plast v modri barvi in vse skupaj je pristalo na osnovi voščilnice. Dodano voščilo je prav tako delo Najlepšega para.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para, lepim v galerijo za mesec Julij 2020

Hvala, ker si se ustavila na mojem Cvetočem travniku, ki sedaj ni več "gorsko" obarvan, bom pa vseeno vesela, če na njem pustiš svojo sled:)))

In še obvestilo, ki ga verjetno ne boste vse videle, kajti poletje je res poseben čas in smo na blogih manj prisotne. Ker sem se preselila vam sporočam svoj novi naslov (za vsak slučaj😀); Alojza Travna 17, 4270 Jesenice. Če mi bo katera pisala še na stari naslov, bom pa ravno tako dobila, saj sem zaradi sigurnosti uredila na pošti preusmeritev😉.
Pa še opravičilo, ker sem verjetno v tem času zgrešila kar nekaj objav in roj. dnevov;  ko pridem na red, upam, da kmalu, se pa popravim.))))

Lep pozdrav in hvala, Andreja V.
                                                           

9 komentarjev:

 1. Lepo si prišila snežinke! Morda je za ustvarjalni mrk kriva sprememba okolja, pa ti želim, da pride muza tudi na nov naslov:)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Andreja super znaš šivati :). Všeč sta mi tako ideja, kot izvedba. Ni važno če ne pošiljaš več "gorskih" pozdravov, bomo z veseljem prejemali in pošiljali tvoje pozdravčke na novi naslov :).

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno si šivala. Zelo je lepa.

  OdgovoriIzbriši
 4. Šivanje ti gre odlično od rok, všeč so mi z gumbki prišite snežinkice. Hvala, ker sodeluješ pri 52 cct

  OdgovoriIzbriši
 5. c'est très original Andreja, jolies coutures et superbes flocons, merci de jouer avec nous chez 52CCT, biz

  OdgovoriIzbriši
 6. Andreja, kako je čudovita in koliko šivov je na njej :-))
  Zelo mi je všeč! Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 7. Draga Andreja, kako lepo si pošila praznično voščilnico - tista dva rdeča gumbka ... pika na i. Barve pa me spominjajo na naše lansko potepanje po Nizozemski, hvala za obujanje spominov ;-)
  Zelo vesela pa sem tvojega novega naslova, še danes pošljem pozdravček, da tvoj novi poštni nabiralnik ne bo preveč brez dela.
  Ti pošiljam en velik objem in upam, da se kmalu vidiva v živo, Majda

  OdgovoriIzbriši
 8. Pozdravljena, potepinka, spet na blogu. :-) Čudovito praznično voščilnico si sešila. Hvala za osvežitev podatkov in novi naslov. Objem, Sonja

  OdgovoriIzbriši
 9. Ponudba ne-protokolskega posojila
  Pomoč je najboljši način, da delite svojo večno ljubezen, to je tisto, kar me je potisnilo, da vam na voljo posojilo, ki se začne od 2.000 evrov do 10.000.000 evrov z zelo preprostimi pogoji. Prav tako sem naložbe in zasebna posojila vseh vrst. Kontaktirajte me za zadovoljstvo.

  E-pošta:  simondurochefort@gmail.com
  WhatsApp:  +33752366330

  OdgovoriIzbriši