torek, 4. februar 2020

Pomladne novosti Najlepšega para - prvič

Ob letošnji predstavitvi Tininih novosti sem bila zelo navdušena in sem si obljubila, da jih bom "počasi" imela vse. Sem pa imela SREČO in njen žrebovček me je našel med vsemi 420 objavami. Hvaležna in presrečna sem in verjemite mi, ob odpiranju paketka sem se obnašala nič kaj svojim letom primerno:)))

Začela sem z ustvarjanjem, ki sem ga že pogrešala. K  temu  me je  priganjalo tudi zamujanje  pri voščilih, ki sem jih želela poslati mojim prijateljicam ustvarjalkam. Draga dekleta, upam da mi zamujanje opravičite:)

Pričela sem z zvončki, ki so prijazni znanitelji pomladi. In ker je letos očitno pomlad zamenjala zimo, se baje pojavljajo tudi na travnikih, sigurno pa bodo na veliko zacveteli na naših blogih. 
Na mojem Cvetočem travniku jih je vzniknilo toliko, da sem lahko naredila tri šopke, ki so bili že odposlani.  Prav vse, kar sestavlja voščilnice, je izdelek Najlepšega para.





Pokažem pa še eno, s katero sem tudi zamujala, odposlala sem jo še pred prejetjem nove kolekcije.
Tudi pri tej sem uporabila Najlepši par in sicer metulja in napis. 




Zaradi izdelkov Najlepšega para, objavo lepim v galerijo za mesec Februar 2020.

Hvala, ker si se ustavila na mojem Cvetočem travniku, pošiljam ti lep pozdrav,
Andreja V.

5 komentarjev:

  1. Andreja, najprej hvala za spodnjo lepotičko v mojih barvah- v živo je še lepša :-D. Zvončki pa tako lepo cvetijo pri tebi- pri nas jih je danes zametlo ;-) .

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna kolekcija. Me veseli, da je nova kolekcija v tebi vzpodbudila željo po ustvarjanju. Čestitke še enkrat in uživaj v novostih. Objem

    OdgovoriIzbriši
  3. Danes sem dobila vprašanje ali je vsaka moja voščilnica unikat ... na vprašanje sem se spomnila ob ogledu tvoje serije zvončkov - iz tvoje ideje so nastale tri sorodne a tako drugačne voščilnice. Vsak šopek tako zelo živ, sam svoj. Če bi se nas danes zbralo za šopek sorodnih duš in bi šle nabirati zvončke (pri nas že namreč rastejo;-),vem, da bi ob zaključku vsaka izmed nas v rokah držala drugačen šopek :-)
    Hvala za navdih draga Andrejka, jutri pa ... naj bo tvoj dan, bom v mislih s tabo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Jej, kako lepo cvetijo zvončki na tvojem Cvetočem travniku! Čudovite voščilnice si izdelala. Pri meni so zvončki včeraj šele "pokukali" iz hroščka. Tudi Jernejina voščilnica je čudovita.
    Lepo praznuj! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

    Over 160 000 women and men are utilizing a easy and SECRET "liquids hack" to lose 1-2lbs each and every night as they sleep.

    It is proven and it works with anybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Go get a drinking glass and fill it with water half full

    2) Now learn this weight losing HACK

    and become 1-2lbs skinnier in the morning!

    OdgovoriIzbriši