četrtek, 20. februar 2020

Mojih 70 let

Drage moje prijateljice, preden nam februar pobegne je lepo in prav, da se vsem in vsaki posebej zahvalim za vso vašo pozornost, lepe voščilnice, prijazne in vspodbudne besede in dobre želje.
Letošnje praznovanje ni bilo tako, kot sem ga načrtovala. Kljub vsemu, pa mi otroci niso dovolili, da nanj pozabim, 70 se vseeno praznuje samo 1x.  Ravno tako mi tega niste dovolile nekatere od vas in ste me zelo prijetno in na" pretkani" način presenetile. 

Pa naj kar začnem od začetka. 
Najprej je bilo veliko presenečenje žrebanje pri Tini, kjer mi je žreb namenil celotno pomladno kolekcijo. Mislim, da so takrat pomagale vse pozitivne energije tega sveta. Hvala vsem, ki so pri tem pomagali, hvala Tininemu žrebavčku in seveda Tini, ki je ustvarila tako super kolekcijo. Noro vesela:)))

Naslednje je prišlo v veliki škatli in prepričana sem bila, da bo iz njega skočila kar sama darovalka. Na žalost ni bilo tako, bili pa so ustvarjalni pripomočki, kateri vedno pridejo prav. Hvala Mojca iz srca.

Sledila so presenečenja Zvonke, Marjete, Maje in Mateje ter Martine in Sonje. Ker nisem tako dober zapisovalec zgodb kot je Sonja, raje ne začnem, že tako me skrbi, da bom kaj bistvenega izpustila. So pa vse te poskrbele za nepozabna druženja. 


                                   moja vabila družini - seveda je vsaka dobila svojega:)                                      


                                                  Sledijo slike voščilnic, kot so prihajale













                                        na koncu pa "gasilska", ki je zamenjala novoletne:)


čaj bom pila iz skodelice, ki je darilo  Maje in Mateje,
 kavo pa iz skodelice, ki je darilo Sonje in Martine -
 ti dve "lisički" sta me presenetili z obiskom v Ljubljani in me peljali na kosilo.


Ker pa baje brez torte na gre, sta zanjo poskrbeli Zvonka in Marjeta, v njej pa za vsak mesec "naloga", ki vključuje vse tri. Hvala vama, že v naprej se veselim vseh naših druženj:))


Tako sem prišla do konca. Seveda so ta presenečenja vsebovala tudi  šablonice, darilne bone,  ustvarjalni material, kar pa sem pozabila posebej  slikati - zato se opravičujem:)
Hvala še 1x vsem, ker ste poskrbele, da sem imela lepo praznovanje. 
Pošiljam vam lepe pozdrave in velik hvaležen objem,
Andreja V.

p.s.: bom pa še izkoristila priložnost in prvo sliko prijavila v galerijo Najlepšega para za mesec Februar 2020, kjer sem uporabila kreativne kroge, številke s šivi in napis.

14 komentarjev:

  1. Andreja, sedaj si me pa presenetila z okroglo obletnico - sem te pomladila za leto ;). Lepo si bila "pocartana" - saj veš da si zaslužiš!. Tvoje vabilo pa je fenomenalno - zaupaš kateri papirji so to? Sem jih občudovala že pri voščilnici, ki je priromala do mene...

    OdgovoriIzbriši
  2. U Andreja, to je pa res lepo prebrati. Bravo vsem vpletnim ti pa uživaj v ustvarjanju in druženju skozi vse leto <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Andreja!
    Lepa presenečenja si doživela ob svojem okroglem jubileju. In prekrasna voščila so prispela v tvoj dom. Naj ti lepšajo dneve, tedne in mesece. :) Čudovito voščilo si izdelala za svoje praznovanje. Nežno, prav tako kot si ti! Me pa prav firbec, kakšna presenečenja in naloge so ti pripravila dekleta v rojstnodnevni torti. Fantastično! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Andreja, kako je lepo videti toliko rojstnodnevnic na kupu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Gledam in berem, da je bilo praznovanje doživeto, veselo in prijetno. Veliko lepih presenečenj te je čakalo in vem, da se je tvoje srce napolnilo z radostjo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Andreja, vesela sem zate, da si imela tako lepo praznovanje. Čudovite voščilnice si prejela. Tisto z lisičkami je bilo pa zabavno. :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasen šopek cvetličnih voščilnic si prejela. Zelo sem bila vesela zate, da si bila izžrebana, pa to sem ti tako že povedala. Tvoja vabila so tako sončna in res lepo, da so ti tvoji pripravili nepozabno praznovanje.
    Pri kavi in čaju pa se boš verjetno spomnila na nas (tako kot se jaz nate, ko poje Amy ;D

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi jaz sem vesela zate, da si imela tako lepo praznovanje in da si bila ravno ti izžrebana za pomladno kolekcijo pri najlepšem paru.
    Fantastična vabila si pripravila za svoje domače.
    Želim ti obilo užitkov v ustvarjalnih trenutkih.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita vabila. Vesela sem zate, da si lepo praznovala in prejela kup čudovitih voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vesela sem zate,da ti je toliko ljudi, beri prijateljic, tako polepšalo praznovanje.Čudovite voščilnice si prejela.Lepo pozdravljena.

    OdgovoriIzbriši
  11. Še jaz....zadnje čase res zadnja med komentatorji...sorryyyyyy!!!! Darovalka ni skočila iz škatle, ker ima zadnje čase "karakter" precej večji od te škatle, ki sem jo poslala....upam, da ti bodo stvari res prišle prav in da boš takrat vsaj malo pomislila name.....Lepo so te presenetile punce...konec koncev...si pa to tudi zaslužiš....ostani sonček,ki sije iz Golice.....P.S....krofi se vseeno delajo...sem dobila malo več energije po najinem klicu!!! Hvala!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Sem prav uživala v branju tvoje zgodbice, še dobro, da sem dobila namig za to😊 naj se ti izpolnijo vse poslane želje❤️

    OdgovoriIzbriši
  13. Oooooo, prelepo draga Andrejka - hvala za povzetek prav posebnega praznovanja! Tudi sama sem čakala v vrsti, pa so prav posebne vile nekaj čarale s časom in ni uspelo. Ampak, saj veš, praznovanje naj traja in traja in vem, da bova našli čas za NAJU in to kmalu :)
    Vabila pa - sončna in srčna kot TI, prelepa!
    Lepo, lepo bodi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  14. Do this hack to drop 2 lbs of fat in 8 hours

    Well over 160 thousand women and men are trying a simple and SECRET "liquid hack" to drop 1-2lbs each and every night in their sleep.

    It is proven and works all the time.

    This is how to do it yourself:

    1) Go grab a clear glass and fill it with water half full

    2) And now do this proven HACK

    so you'll become 1-2lbs lighter in the morning!

    OdgovoriIzbriši