ponedeljek, 8. januar 2018

V novo leto z novimi izzivi

... ali kakor bi se temu reklo; bodi pridna skozi celo leto in na koncu boš nagrajena😊.
Ves čas sem občudovala dekleta, ki so pridno sledila Andrejinim izzivom in bila na koncu leta brez skrbi glede narejenih voščilnic. Tokrat me je dregnila Zvonka in močno upam, da bo trajalo skozi celo leto. 

         Ta mesec izzive izbira Andreja in za 52. CCT je potrebno narediti voščilnico
 po priloženi skici:

                                                         


Pri svoji voščilnici sem uporabila kvadrate s šivi in valovite kvadrate, snežinko, za osrednji  motiv pa sem izbrala božično dekoracijo, ki je toplotno embosirana. 
Voščilnico prijavljam na 52. CCT izziv. 
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para  jo lepim v galerijo za mesec Januar 2018.
Prijavljam jo tudi na 201. izziv Craft-alnice, kjer želijo zimsko voščilnico. 

Vesela, da mi je uspela prijava na kar dva izziva in se "vriniti":) v galerijo Najlepšega para, vas lepo pozdravljam in se veselim druženja v novem letu. 

Hvala za obisk mojega Cvetočega travnika in lep pozdrav, Andreja

21 komentarjev:

 1. Beautiful designed card. Perfect for the sketch! Thank you for taking part in our 52 Christmas Card Throwdown Challenge - Myrna DT

  OdgovoriIzbriši
 2. Cct izziv je res super, da si razbremenimo december! Zelo lepo voščilnico si naredila in naj izziv izdelave novoletnic lepo uspe!

  OdgovoriIzbriši
 3. Tako, pa si že pridno začela polniti škatlo za praznike. Zanimiva skica in krasna voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 4. Bravo, Andreja za Tvoj cilj in hvala, ker si spodbudila še mene. :)
  Super si se lotila in naj škatla že avgusta poka po šivih. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Definitivno je to dober način, da se ti konec leta ne kravžljajo živci. Vendar moram zase priznati, da mi to enostavno ne gre. Morda bo še nastala kakšna v januarju, ampak potem pa so moje misli povsem daleč od božičnih voščilnic in pravzaprav jih ustvarjam konec leta s posebnim veseljem in žarom. Tvoja je lepa.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pridna si, jaz sem se samo odločila da bom sodelovala ...1x ;). Voščilnica mi je res všeč, taka sveža igriva s snežinkami in v tradicionalnih barvah :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Tudi ti si pridna in lepo nadaljuješ s prazničnimi voščilnicami. Krasna je! Upam, da tudi meni uspe pridelati kakšno še pred decembrom :)

  OdgovoriIzbriši
 8. This is so pretty! Love the traditional colors and that image!

  OdgovoriIzbriši
 9. Vidim da je Zvonkino drezanje pomagalo ne samo tebi, tudi meni. Prvi izziv ti je zelo dobro uspel. Praznična barvna kombinacija mi je všeč, prav tako osrednji embosiran motiv.

  OdgovoriIzbriši
 10. Upam, da ti uspe nadaljevati tako. Meni poleti ustvarjati božične voščilnice ne uspe. Pa ne samo zaradi časa :D
  Vse dobro v novem letu.

  OdgovoriIzbriši
 11. Človek se mora res zorganizirati, decembra je potem vedno vsega premalo. Le tako naprej. Vse lepo v tem letu. Voščilnica je super.

  OdgovoriIzbriši
 12. Postavitev po skici in v tradicionalnih barvah = čudovita voščilnica :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Lepo in pridno si začela novo leto :-)! Voščilnica je krasna in tradicionalne barve se ji super podajo.

  OdgovoriIzbriši
 14. Pridna! Le drži se zaobljub. Meni tole ne gre. Sicer se trudim, ampak z muko. Novembra in decembra pa z užitkom. :-) Je pa tudi super izziv, ko vsak dan sproti premišljaš, bom uspela, ali ne bom. :-)) No, to je bil sedaj hudobec v meni, ki ga ti ne smeš poslušati. :-) Tvoja voščilnica je zelo lepa in s tem krasnim motivom tudi zelo elegantna.

  OdgovoriIzbriši
 15. Your embossing is beautiful against the red and the white and green really set it off. You've made a great start. Thanks for joining in at 52CCT, we hope to see you again soon.

  OdgovoriIzbriši
 16. Bravo Andreja, uspelo ti je. Krasno voščilnico si naredila. Začela si, zdaj pa samo nadaljuj. Boš videla kako boš konec leta ponosna sama nase (govorim iz lastnih izkušenj, ha ha).
  Te bom še kdaj dregnila....pozdrav k tebi tja gor.

  OdgovoriIzbriši
 17. Krasno voščilnico si naredila in zelo lepo sledila naši skici :-))
  Upam, da ti letos uspe čimvečkrat sodelovati, saj je konec leta res super občutek, ko so praznične voščilnice narejene pravočasno.
  Hvala, ker si se že začela igrati z nami pri 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 18. Pridnaaa. In lepa voščilnica za otvoritev škatle. Jaz še malo zabušavam, ker imam druge projekte ampak upam, da pridem čimprej v formo.

  OdgovoriIzbriši
 19. Lepa praznična voščilnica,ker nima napisa je primerna tudi za Craft-alnici. Dobro si začela novo leto. Verjamem, da ti bo uspelo in konec leta bo tako bolj sproščen.
  Hvala, da isse nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši