torek, 13. junij 2017

Zahvalnici - ko me inspirira #59

Čeprav sama nimam več šoloobveznih otrok, se pa skupaj z vnučko in vnukoma veselim njihovih počitnic. To je namreč tudi čas, ko smo lahko več skupaj.
Fanta, od katerih je eden v srednji šoli in drugi končuje osnovno, ne potrebujeta mojih zahval. To naredijo že nekoliko drugače ali pa sploh ne. 
Sem pa z veseljem sprejela prošnjo moje najmlajše, ki me je prosila, da za njeni učiteljici pripravim nekaj, kar bo potem sama zaključila - napisala posvetilo.

Tako sta nastali dve, pri katerih sem uporabila dizajnerski papir, ki sem ga izrezala z valovitimi pravokotniki s šivi. Pripravila sem osnovo, ki sem jo prepognila in nanjo nalepila dizajnerski papir, na sprednjo stran in na prednji strani višjega dela. Ob strani sem zalepila tako, da sem dobila žepek, v katerem je prostor za tagec, na katerem bo na roko zapisana zahvala.  Tagec  je "obdelan" s šablono Hura šola. Na tagec sem pritisnila še majhen šopek, ki je tudi iz seta štampiljk Najlepšega para. Na spodnjem delu še skrivno okence in pod njim ter pod besedo hvala ...


 
                                                                
     .....se skriva besedica iz srca.           
Druga je skoraj identična, le namesto okenca
 se beseda hvala zaključi z barvico, ki je 
prav tako v setu šablon Hura šola.

Drage moje ustvarjalke, čutim dolžnost, da se opravičim zaradi slabe prisotnosti na blogih, ampak vreme, nekaj  osebnih zadreg in pa "pametni telefon" - kjer se vse hitro vidi in potem nič ne naredi:),  so krivi za to, da rahlo zanemarjam blog. Saj bo v jesenskem času bolje:)).

Današnjo objavo  lepim  v galerijo Najlepšega para za mesec Junij 2017 in seveda tudi
na 59. ko me inspirira, kjer sta Tina in Vladka želeli videti zahvalnico ob koncu šolskega leta.

Hvala vsem, ki se boste utegnile ustaviti na mojem travniku in lep pozdrav,
Andreja V. 

9 komentarjev:

 1. A ti tudi nimaš časa? Le kam se je to čudo izgubilo? :-))) Čudoviti zahvalnici si izdelala za učiteljici tvoje vnučke. Res lepo si kombinirala papirčke. :-) veš kaj me je pa najbolj pritegnilo? Prekrasen šopek. Hvala za idejo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja, se kar vsi ubadamo s pomanjkanjem časa :)
  Zelo lepi zahvalnici si naredila in tako pomagala vnukinji, da se bo z eno od njih zahvalila učiteljici.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čedni sta tvoji dve zahvalnici - kadar gre za zahvalnice, ki potujejo v šole se me vedno dotaknejo večkrat - kot učiteljico, kot mamico, kot ustvarjalko... Všeč mi je, kako si dodala tagec, malo skrit in malo odkrit - saj že veš, da imam rada drobcena presenečenja, kajne?!
  Želim ti, da ti čas teče - na počasi... "Ne daj se Ines!" - se še spomniš te pesmi??
  Objem - na počasi, od mene do tebe, Majda

  OdgovoriIzbriši
 4. Luštni zahvalnici, okence je super dodatek. Glede ostalega se pa nič ne sekiraj, vidimo, da si prisotna in po novem tudi na Instagramu. Hvala ti za vse lepe besede. Uživaj v drobnih stvareh, za sedenje doma za računalnikom bo dovolj časa pozimi, zdaj je treba izkoristiti sonce.

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasni zahvalnici si naredila, takšen papir imam tudi sama doma, ampak še čaka na boljše čase. Pod to, da bo jeseni bolje s časom, se pa podpišem tudi jaz :)

  OdgovoriIzbriši
 6. babica, super si to naredila. Lepo je. In jaz te povsem razumem glede obiske blogov. Sploh od kar sem na Instagramu in tam spremljam stvari :) Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 7. Andreja, zelo lepi zahvalnici si naredila, mičkeno lepša mi je druga. Lep pozdrav do tebe in M.

  OdgovoriIzbriši
 8. Sem ti že napisala komentar (prva) pol pa je šel rakom žvižgat in potem je zginil še okvir za komentarje in sem vse skupaj pustila.
  Tako zdaj pa še 1x.

  Lušni sta obe, mogoče mi je za pikico prva bolj, ker ima skrito okence.

  Ti pa nič ne čakaj na jesen in pridi na obisk ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Hi, hi...sem se nasmejala ob ...naredita po svoje ali pa sploh ne... To je res domena bolj malih :-))). Si pa za vnučko naredila dve naravnost krasni....

  OdgovoriIzbriši