sobota, 27. maj 2017

Šopek cvetja - drugič

Za dekleta iz Craftalnice in v prvi vrsti za gospo, ki je pred kratkim slavila svoj 80. roj. dan. Rada ima rože in ta šopek, ki  ima nekaj daljši rok trajanja:), bo lahko imela za spomin še nekaj let.

Še iz obdobja, ko sem "zbirala lončene izdelke", imam lepo "keramično vazo", ki mi jo je poslala Mojca - hvala ti.  Napolnila sem jo s cvetjem, izrezanim s šablonami Najlepšega para. Vse skupaj sem  namestila na kvadrat s šivi, ki sem ga predhodno senčila (to je poskus iz obdobja, ko sem želala narediti ombre ozadje - ocenjevanje za nazaj ne velja:).  Vazo  sem postavila na prtiček, ki je nadomestil mizo in dala na še en večji kvadrat, vse skupaj pa potem še na osnovo voščilnice. Morda veste, kaj sem želela povedati:).
Še številka, ki je ravno tako izdelek Najlepšega para in voščilnica je pripravljena,...........
.....  da zaradi  svoje "debeline":) pristane v darilni škatli. Izrez srca sem zapolnila s paus papirjem, ime slavljenke pa odtisnila na fotodekoracijo, ki jo je za Rayher oblikovala Tina.


Zaradi šopka izdelek prijavljam v Craft-alnico, na njihov186.izziv.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para in izdelkov, ki jih je za Rayher oblikovala Tina, pa izdelek "lepim" v galerijo meseca Maja 2017.

Hvala, ker si me obiskala na mojem cvetočem travniku in lep pozdrav,
Andreja V.

13 komentarjev:

 1. Zelo lep, bogat in barvit šopek si naredila. Zelo mi je všeč tudi prtiček, ki si ga postavila pod vazo.
  Zelo lepo!

  OdgovoriIzbriši
 2. super šopek, res lepo 3d. in tudi meni je všeč ta prtiček!

  OdgovoriIzbriši
 3. ooo kako čudovito voščilnico si naredila in ustvarila krasen šopek cvetja :-)) Super si jo sestavila, lepe so tvoje rožice. Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 4. Gospa je verjetno bila zelo vesela šopka, ki jo bo vedno razveseljeval.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kakšen krasen šopek za gospo, ki praznuje in za nas v Craft-alnici si naredila.
  Hvala in srečno pri izzivu. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo si napolnila keramično vazo s pisanim cvetjem. Slavljenka je bo prav gotovo zelo vesela.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovita voščilnica s šopkom cvetja v vazi in krasno zapakirano.

  OdgovoriIzbriši
 8. Andreja še v moj domek si prinesla cvetje s tvojega cvetočega travnika... včeraj pogled na tvoj travniški šopek, danes pa pogled na tvoj večni šopek. Čudovite cvetice si ustvarila, tako žive in strastne... Naj bo takšen tudi tvoj teden ;-), Majda

  OdgovoriIzbriši
 9. Bogato, barvito, dišeče... Tudi OMBRE efekt ni tako švoh, da ne boš mislila da ti je šlo slabo od rok - samo ne bodi tako samokritičnaa, no ;). ekola tukaj pa paše še komentar za CRAFT-alnico - hvala ker sodeluješ :) :)!

  OdgovoriIzbriši
 10. kako lepo in pisano si napolnila vazo in jo zaščitila s tole krasno škatlo.

  OdgovoriIzbriši
 11. V prelepi škatli se skriva čudovit šopek cvetja. Bogato in lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 12. Ijoj koliko zamude imam...za cel teden.....sorry, sem segrevala vodo na morju, da te ne bo zeblo....(uf, še dobro, da sem našla ta izgovor!?!....v glavnem vodo sem ti segrela na 24 stopinj...bo dost????)....
  Kako lepo si pogrnila tole svojo čudežno mizico...krasen pušeljc, pa še klekljat si se na hitro naučila!!!!

  OdgovoriIzbriši
 13. Lep šopek si pripravila in zelo mi je všeč, kako si odprtino v škatli zakrila s pavsom. Da ni vse na ogled že na prvo žogo. Element presenečenja, ko slavljenec odpre škatlo je namreč neprecenljiv.

  OdgovoriIzbriši