nedelja, 4. december 2016

1. sklop prazničnih voščilnic

Sedaj ko je konec domačih nalog, ki sem jih tako z veseljem delala in sem bila za to tudi nagrajena:) je prav, da pokažem tudi tisti, drugi del, ki je nastajal vsporedno. 
Kar nekaj je bilo narejenega, poleg tematskih za roj. dneve tudi voščilnice za bližajoče praznike. 
V današnji objavi je na ogled nekaj smrečic iz Tinine kolekcije.  Nekajkrat izrežeš, malo premešaš in takoj nastane nekaj simpatičnih kombinacij. Problem je nastal pri slikanju, kajti letos se tudi pri meni vse blešči:)




Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para (kvadrati s šivi, smrečica, napis), objavo lepim v galerijo za mesec December 2016. 

Hvala, ker si bila na obisku, lep pozdrav do naslednjič:),
Andreja V.

11 komentarjev:

  1. Zelo lepe smrečice si naredila, jih je luštno delati, kajne. Sončni pozdrav k tebi. Z.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sama sreča, da nisi tista piflarka iz sosednje klopi pred katero bi imela vedno slabo vest!!! Vidim, da je pri tebi marsikaj nastalo, da še nisi vsega objavljala in zdaj bom lažje zadihala ter v miru delala domače naloge z zamudo :-) Še enkrat čestitke za dve zasluženi nagradici - eno kot TOP 3, drugo pa pod srečno zvezdo dobljeno - a ponavljam: tudi to zasluženo :-) Čudovite smrečice si izdelala - tudi jaz sem jih prejšnjo soboto kupila, včeraj izrezovala, le še uporabiti jih moram :-) Čudovit zaključek vikenda ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, in prav je tako, da se blešči. Kaj bi decembra brez lučk in blišča in bleščic? Krasne novoletne si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo in bleščeče. Za praznike je prav, da je malo drugače. Fajn si skombinirala vse smrečice.

    OdgovoriIzbriši
  5. Si si zaslužila nagradico za pridno opravljene naloge. Čestitke. In tudi vzporedno si lepo ustvarjala. Je kar prav, da se blešči.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito se blešči pri tebi. Mislim, da je prav, da si vsaj decembra damo malo duška z bleščečimi papirji in bleščicami. In čestitke za nagrado :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kdor je priden je priden in nagrada je zelo zaslužena. Pa še škatla z voščilnicami se ti je napolnila. V decembru je kar prav, da se malo zasveti na voščilnici in tvoje se ravno prav. Smrečice pa lušne, še posebno prva z darilci mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja zlata...kako lepe so vse!!! In če se blešči, pomeni, da je veliko bleščic ;-)))! Dvakrat hura za to.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasen nabor voščilnic. Verjamem, da so že pri zadovoljnih prejemnikih. Vse lepo v letu 2017, želim.

    Marjeta

    OdgovoriIzbriši