sreda, 2. marec 2016

Prihaja pomlad

V zraku je že čutiti svež pomladni vetrc. Sneg se sicer še ponuja, vendar ga zemlja samo hvaležno posrka in mu ne da, da bi se prav dolgo obdržal. Po dolini (žal ne tudi pri nas) iz zemlje že postopno kukajo rožice. Jaz jih imam le  v vazi, nekaj pa jih je pristalo na voščilnici.

Uporabila sem tulipane. Izrezala sem podlago s pravokotniki s šivi in jo po Tininem nasvetu (akvarelne barvice in otroški robčki) pobarvala s šablono - topli žarki. V srednjem delu sem izrezala akvarelno srce in vanj postavila šopek tulipanov. Povezala sem  jih s pentljo in dodala sekvinčke. Lepe želje pa sem napisala z novo pridobitvijo in to so štampiljke - črke Concord & 9th.  
To povezavo  ste verjetno že opazile pri Maji:) - seveda, saj je napela vse sile, da sva prišli do njih in bile ob pridobitvi navdušeni kot dva mala otroka:))



To pomladno in barvito (čeprav so barve, ne vem zakaj, nekoliko spremenjenje) voščilnico lepim v galerijo Najlepšega para za mesec MAREC.

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika in lep pozdrav,
Andreja V.

10 komentarjev:

  1. Ta pa je res tako barvita in pomladna. Pa črke so mi takoj padle v oči, tako krasne so in lahko z njimi sestaviš svoj napis.
    Pst. poglej še mojo prejšnjo objavo ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako toplo sonce kot je na tvoji voščilnici je danes in včeraj grelo naše zvončke okoli hiše. Tulipanov pa še nimamo, ti pa si tvoje tako luštno umestila v izrezano srce. Res je prava pomladanka tvoja voščilnica. Črke sem pa tudi takoj opazila, so nekaj posebnega. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa pomladna. Očitno nam je sonce vsem dalo nove energije. Tele črke sem pa zavidala že Maji, zdaj pa vidim, da ste tole nabavile v tandemu. Super izbor in vesela, da vama je uspelo priti do njih. Že vidim, da se bodo pogosto pojavljale na voščilnicah.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito cvetočo voščilnico si ustvarila. Nove črke so svetovne. Všeč mi je, da si tulipane postavila v izrezano srce. Krasna ideja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja...tako zelo lepo si pričarala pomlad na papir!!! Prav vse me navdušuje...od žarkov, do šopka zataknjenega za srce.

    OdgovoriIzbriši
  6. tole si pa tako neverjetno naredila - to z akvarelnimi barvicami in robčki mi ni čisto jasno, ampak črke, postavitev, izrezano srce ... prečudovito.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uporabiš vodene barvice, potapkaš z otroškim čistilnim robčkom po njih in potem vlečeš po plastični šabloni. Saj tudi jaz nisem vedela, dokler nam tega ni pojasnila naša Tina:)Poskusi, boš videla, je prav fino:)) Pozdravček, Andreja

      Izbriši
  7. Kakšna ideja! Tulipani v srčku - čudovito. Tudi barve so lepe in ooooh, črke...- kako lepo zaokrožijo voščilnico. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si zataknila tulipane in dodala žarke. Zelo lepa postavitev. Črke so čudovite. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Andreja :-) Tale me je pa začarala - pomlad, ki se je za nekaj časa poslovila je znova pokukala v moj ustvarjalni kotiček... sonček, tulipani, ki jo mi najljubši takoj za sončnicami, nežne pastelne barve... Hvala za pomlad! Majda

    OdgovoriIzbriši