torek, 22. december 2015

Praznično voščilo

Drage moje blogerske prijateljice,

rada  bi  se vam  tako v "šopku" zahvalila  za vse lepe in spodbudne besede na blogu. Prav ve ste tiste, ki mi pomagate v moji "rasti", saj v vseh vaših izdelkih in besedah črpam moč in znanje.

Zahvaljujem se vam  za vsak obisk na mojem travniku, zaradi vas še cveti in dehti.
Zato s tega mesta in ob koncu leta  en velih HVALA  vsem in vsaki posebej za vašo prisotnost in v tem predprazničnem času voščilo, da bi doživele praznike v miru in med ljudmi, ki vam pomenijo vse. Da se novo leto prične z radostjo in velikim optimizmom in da se še naprej srečujemo tako ali mogoče tudi drugače.

Za vse, predvsem pa za tiste, ki moje voščilnice niste dobile v "živo"  ena taka virtualna iz srca, ki jo v mojem imenu pošilja prijazni Snežko:), katerega sem "vkup spravila" še v času snega:)



Veselim se  naših srečanj tudi v prihodnjem letu in upam, da bo travnik vsaj tako cvetoč kot je bil letošnje leto.  SREČNO

Andreja V. 

7 komentarjev:

  1. kako lepo voščilo in zahvala. Tudi sama si želim istega, naj se novo leto prične veselo in da se naša srečanja še dolgo nadaljujejo :)Naj tvoj travnik cveti, z veseljem pridem sem. srečno, draga Andreja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, Andreja in enako želim tudi tebi in tvojim. Lepe praznike in vesel skok v novo leto.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala tudi tebi :-)) In želim ti lepe praznike.
    Snežko Snežak je čudovit.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala lepa draga moja penzionistka...za zelo lepo živo voščilnico in vse želje. Lepe praznike tudi tebi....mi pa ni jasno, kje si imela tega lepotca, ker smo sneg nazadnje videli lansko leto...letos ga ni bilo niti za vzorec....čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za lepe besede, draga Andreja. :-)) Naj tvoj travnik še naprej tako lepo cveti! Želim ti čudovite praznike. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala za prečudovito voščilo,
    voščilnica je prekrasna
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala za nazaj. Tale snezko je noro dober :-)

    OdgovoriIzbriši