sreda, 16. december 2015

Praznične voščilnice - tretjič

Čas kar leti in preden mine mesec je kar prav, da tako na hitro objavim še kakšno mojo stvaritev iz serije novoletnih voščilnic.

Ne bom kaj dosti razlagala, ker ni veliko za povedat, naj se voščilnice same postavijo na ogled. 


Moj prvi venček.
Maja mi je odstopila vejico s ptičkom, ki sem jo umestila v embosiran krog.
Malo drugačna ( v obliki zloženke), ki mi je bila zelo všeč. Videla sem jo na blogu - ne me vprašat na katerem:))) in nastala je moja verzija.
Pri izdelavi teh voščilnic sem uporabljala različne pripomočke, ampak vodilo pri vseh  je bil Najlepši par s: pravokotniki s šivi, krogi s šivi, pentlja, napis čarobni prazniki, dekorativni robovi,  plastična šablona,  zvezdice .
Z veseljem jih lepim v galerijo za mesec DECEMBER , ki je več ali manj obarvana praznično:))

Hvala, ker obiščeš moj travnik.

Lep pozdrav, 
Andreja V.

7 komentarjev:

 1. Lepo si tole sestavila. Zelo mi je všeč, kako si podložila perlice na venčku. Prav lep učinek je! Jaz se tega ne bi spomnila tako, da še dobro, da kdaj pokukam kam drugam ;-).

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasne voščilnice si naredila Andreja, še posebno mi je pa všeč venček, vejice izgledajo skoraj kot preve. Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 3. Le kako bi mi vsi živeli brez izdelkov Najlepšega para!? :-))) Tvoje voščilnice so čudovite. Prva z venčkom je moja zmagovalka, ampak ostali dve niti malo ne zaostajata. :-) Všeč mi je ideja zložene voščilnice, tista s ptičkom je pa zelo nežna in lepa v malo drugačni barvni kombinaciji. Pridna si, kot čebelica. :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Super so! Zelo mi je vsec ideja "zlozenke".

  OdgovoriIzbriši
 5. Super raznoliko si ustvarjala. Venček je čudovit, ptici in veji so krasno dodala embosirano zimsko ozadje in tale zadnja je nadvse zanimiva s temi prehodi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pridna, cudovite so vse po vrsti!

  OdgovoriIzbriši