četrtek, 15. oktober 2015

Jesensko zaljubljena

Jesen nas še kar obdaruje s svojimi barvami in sadeži. Ponuja nam čudovito paleto pisanosti in tega tudi deževni dnevi ne morejo povsem izničiti. 

To moramo izkoristiti tudi me, ki smo na nek način podaljšana roka tete Jeseni. Ona bo odšla in pustila prostor teti Zimi, naši izdelki pa bodo ostali in nam še naprej ponujali toploto jesenskih barv. 

Nastala je  še ena sovja. Sem morala pod nujno uporabiti še Sovici, ki jih je za Rayher oblikovala Tina.  Zaradi virusa "packalusa" sem seveda napackala ozadje in po njem "posula" jesensko listje, prav tako oblikovano pri Tini. Ne vem pa sigurno, ali sove vedno sedijo na istih oz. enakih vejicah, ampak moje izberejo samo te. Očitno je počutje odlično:)
Še obrobe s Tininimi pravokotniki s šivi (le kako sem lahko delala brez njih?), lepljenje na osnovo in voščilnica je končana:)



Prijavljam v/na:
Najlepši par - galerija za mesec OKTOBER
Ko me inspirira#41 - Jesensko listje
145. izziv v Craftalnici: Jesensko listje 

Hvala, ker obiščeš moj travnik.
Lep pozdrav,
Andreja V. 

16 komentarjev:

  1. Bakterija, ki se ji reče packanje je preplavila celo Slovenijo....ampak je zanimivo gledati mojstrovine vsake posameznice...ti si ustrelila danes kar dve muhci oz. dve sovici, ki pojeta...glede na odpiranje ust predvidevam, da je kakšna operna arija....Listki pa čudovite barve...kot pravi. Hvala, ker se igraš z nami v Craft-alnici. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštno si packala in potresla jesensko listje. Tile jesenski motivi res kar kličejo po ustvarjanju in zanimivo, kako z enakimi šablonami dosežete prav različne učinke. Sovici sta pa itak modri in že vesta, kje je najbolj prijetno čepeti ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Andreja, tudi ti si veselo packala in nastala je krasna jesenska sovja voščilnica. Listke si zelo lepo pobarvala in ozadje si tudi malo pošpricala, če prav vidim. Ja ja, brez Tininih šablon nam ni več živeti oz. delati. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiiii, kako krasno ozadje! :-)) Očitno je veja dovolj trdna in varna, da tvoje sovice tako z užitkom sedijo na njej. :-)) Veš, da se tudi sama sprašujem, kako sem lahko živela brez Tininih pravokotnikov s šivi. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ozadje in tudi liste si zelo lepo pobarvala. Ja, očitno je, da se sove odlično počutijo na tej veji :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštno si tole naredila.
    Vidim, da zdaj vse samo še packate ozadja... hihi
    Fajn je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Fino si to napackala in sovici sta tako lušni. Listki in želodek so pa kot pravi! Super!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako luškana jesenska voščilnica. In sovi nič ne moti padajoče listje.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi ta s parčkom sovic je čudovita :-)) Ozadje je spet krasno.
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v jesenskem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Jesen je res čudovita. In lepo je, da nas navdihuje v ustvarjanju. Tvoja voščilnica je simpatična in lepih barv.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ozadje je čudovito in listke si res lepo odela v jesenske barve.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sovici sta videti v tem okolju zelo zadovoljni. Lepa je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Virus packalus :))))) Kako si duhovita, odlično poimenovanje virusa, ki se bliskovito širi med slovenskimi ustvarjalkami :) Tole ozadje ti je super uspelo, sovji parček povsem zadovoljno čepi na tvoji veji, očitno je udobna, listje pa mehko pada z dreves - voščilnica je čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako lepo vse packate, bo res treba tale virus spustiti tudi k meni. Tudi druga voščilnica z dvema sovicama je lepa in lepo jesensko pisana.
    Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Lp LIli

    OdgovoriIzbriši
  15. Hm...mi je kar nerodno, ko gledam koliko casa me ze ni bilo pri tebi :-( . Sovici prav lepo paseta na ta "spackan virus". Prava jesenska lepoticka!

    OdgovoriIzbriši