četrtek, 15. oktober 2015

Jesen v gozdu

Tina in Vladka sta nam postavili nov izziv - jesensko listje. Tega je sedaj res toliko in v tako čudovitih barvah, da bi bilo škoda zamuditi to barvno paleto.

Podala sem se v gozd ( v resnici sem samo pogledala okoli sebe )  in razmišljala, kaj naj ustvarim. Pa zaslišim gospo Sovo, ki me opomni, da bi  lahko v svoji zgodbi omenila tudi njo. Ker je tako lepo sedela na svoji vejici in me gledala s svojimi velikimi očmi, bom njeni prošnji ugodila.
Obljubila sem ji, da bo "sedela" v prvi vrsti.
Tako je nastalo ozadje,  ki sem ga najprej bolj kot ne neuspešno, akvarelno pobarvala (sedaj se učim:)) Nato sem nanj odtisnila različne liste jesenskega drevja.Kot je bilo obljubljeno, je na sredini našla prostor gospa Sova ( Janino darilo - hvala ti), ki sem jo umestila na krog s šivi in mu dodala še obrobo, narejeno z istimi šablonami.  Tudi tu je pristalo nekaj listov, delno narejenih s štampiljko in nekaj z rezalnimi šablonami Najlepšega para,  Sova pa sedi  na vejici, ki prav tako pripada kolekciji Najlepšega para.Zaradi izdelkov Najlepšega para, voščilnico lepim v galerijo za mesec OKTOBER.
Zaradi teme JESENSKO LISTJE, voščilnico prijavljam na  Ko me inspirira#41 - pri Tini in Vladki, in
145. izziv v Craftalnici - Jesensko listje.  

Hvala, ker obiščeš moj travnik.

Lep pozdrav,
Andreja V.9 komentarjev:

 1. Še ena krasna, malo bolj osamljena ampak če je gospa Sova tako želela!!! Mi je pa zelo všeč ozadje. Hvala tudi za drugo voščilnico, ki si jo pripela na izziv v Craft-alnico.čao

  OdgovoriIzbriši
 2. O, meni je pa tale voščilnica strašno všeč! Kako je pisana in lepih barv. Čudovito ozadje si naredila.

  OdgovoriIzbriši
 3. Tudi ta je lepa jesenska, s packanjem in sovjo duplino ter lepim listjem prav prikupna. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Kljub temu, da si akvarelno ozadje izdatno zakrila z listi, vidim, da si pridna učenka. :-) Čudovito zgleda. Gospo Sovo si zelo lepo posedla v "prvo vrsto". Lušno 100 na uro! :-)) Tudi zapis mi je zelo všeč Tako topel in simpatičen je. Prijetno te je brati.

  OdgovoriIzbriši
 5. Meni je tole tvoje ozadje zelo všeč, pisano kot jesen in deluje kot bi listje resnično padalo. Sova pa prav paše zraven. Andreja, te pa ne vidim med prijavljenimi izdelki na mojem blogu :(

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovito ozadje si ustvarila in nastala je krasna jesenska voščilnica z luštno sovico :-))
  Hvala, ker ustvarjaš z nama v jesenskem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 7. To je pa ena nadvse pisana jesenska voščilnica. Sovici ni prav nič dolgčas, ker se toliko dogaja okoli nje. :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Joj Andreja, prav uživam, ko berem tvoje zapise, spet ena super zgodbica! Ozadje je krasno jesensko, kot bi veter raznašal pisano listje - idealno za prikupno sovico, ki kuka iz dupline :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Zelo lepa jesenska voščilnica. Res lepo, da si uslišala sovine prošnje in jo postavila v prvo vrsto.
  Hvala, da si se nam pridružila v jesensko obarvani Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši