torek, 6. april 2021

Marjetice drugič

 Ne vem, ali je to kaj povezano z gorenjsko "vohrnijo" ali je to morda že kakšna bolezen😁, ampak res se še nisem mogla ločiti od "domače stensilke".

In tako sta nastali še naslednji dve, tokrat potiskani s pinki barvo. Pri prvi sem naredila izreze z okrašenimi pravokotniki, ki sem jih nekaj podložila tudi s kapa ploščo. V srednji del sem podložila z alkoholnimi inki pripravljeno podlago v zeleno zlati  barvi (narejena pod budnim očesom Martine😀) in nanjo dala voščilo. Dodana marjetica je izrezana iz že potiskanega marjetice.


 
 
Nikar ne reči "a še ena"))) - ampak res sem morala do konca  porabiti že potiskan papir. Tukaj sem dodala zelene cvetove in sicer na mesta, kjer je bila "luknja" - zaradi izrezanega cveta uporabljenega pri prvi.



  

Lepim v galerijo Najlepšega para za mesec april 2021.

Hvala, ker si pokukala na moj Cvetoči travnik, lep pozdrav ti pošiljam,

Andreja V.

3 komentarji:

  1. Pri izdelavi voščilnic pregovorna gorenjska varčnost zelo prav pride. :-) Se bom prišla učit k tebi. Oziroma, ti boš prišla k meni in me naučila, kako porabiti ostanke. Od julija naprej bom vajenka za penzijo in bom imela veliko časa. :-)
    Voščilnici sta zelo lepi in domiselno sestavljeni.
    Pošiljam ti en velik objem,
    Sonja

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, če ne bi povedala, da je kje luknja, sploh ne bi vedela. Fino si jo skrila, In tudi fino, da (u)porabljaš papir, ki si si ga pobarvala. A veš da sem se ravno zadnjič spraševala, če ga boš dala kaj na voščilnice 😂

    OdgovoriIzbriši