ponedeljek, 11. maj 2020

Ena objava za dva izziva

Nisem vedela, kako naj "podprem svojo lenobo", zato sem se odločila, da naredim  eno objavo za dva izziva.:)

Tina  nam je pri zadnjem druženju v živo pokazala, kako  naredimo  preprosto interaktivno voščilnico. Ideja je prišla kot naročena, da sem lahko po njej izdelala voščilnico za mojo 13-letno vnukinjo. 
Naredila sem jo v velikosti A5 in zato izrezala z največjim okrašenim pravokotnikom samo srednji del, enakega pa sem izrezala še za izvlečni del, le da sem tega podaljšala. Dodala sem telefon, Tinine velike številke s šivi, prav tako pa sem uporabila tudi njeno voščilo. Še rožice, ki sem jih položila na čipko. 




Tak pa je pogled na voščilnico, ko jo "odpreš", na zgornjem delu  notranjega  kartona je še njeno ime in v delu, ki se nam odpre, drugi del voščila. 




Nato pa sem naredila še voščilnico, ki sta jo Tina in Vladka  izbrali za izziv - Ko me inspirira#77 Inspiracijo sta dobili pri Ireni.
Za osrednji del sem uporabila sivko, čez njo pa dodala voščilo, odtisnjeno na foto dekoraciji. Prilepila sem na embosiran pravokotnik, vse pa dodala na osnovo voščilnice.


Izdelke prijavljam: 

Hvala, ker si se ustavila na mojem Cvetočem travniku,
pošiljam ti lep pozdrav, Andreja V. 

8 komentarjev:

  1. Odlično si izkoristila svojo lenobo.....in telefonček.....iiiiii je dober...se mi zdi, da vem za katero 13-letnico se gre. Tale je pa prav naročena za Leno in njen karakter. Vse najboljše ji voščim. In sivke....kamorkoli pašejo, pa magari samo en cvetek...popestri celotno zadevo. Krasna je tudi druga.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prva je lepa,primerna za mlado dekle, domiselno sestavljena. Ampak druga je pa enostavno čudovita, ničesar preveč in ničesar premalo. Elegantna v svoji belini. Lep pozdrav k tebi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskrene čestitke tvoji vnukinji Leni. Se še živo spominjam kako težko ste jo vsi skupaj pričakovali. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Andrejka, saj zdaj vidim, da piše Lena in ne Irena, kot sem zadnjič prebrala...Je pa res tako zelo lepa! Pa šopek sivke zataknjen za trak in na lepem teksturiranem ozadju mi je tudi vrhunski... Objem k tebi!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviti sta obe. Prva kar pritegne prejemnika k aktivnemu sodelovanju :), druga pa me je prepričala s postavitvijo in barvami. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. OOO babi tole pa je super projekt za vnukinjo :). Je pa res, da si mi srce ukradla s sivko... Če tako zgleda tvoja lenoba, ti še kar lepo v miru lenari naprej ;). Objemček na daljavo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti si prava super-babica. Kako vrhunska ideja s telefonom! In čisto primerna za najstnico. Zelo mi je všeč okrašeno ime.
    Druga voščilnica pa je šolski primer elegance. Preprosto čudovita je v svoji belini. Pozdravček k tebi. :-) Sonja

    OdgovoriIzbriši
  8. Prav super si opravila z obema nalogama. Krasna interaktivna in na drugi si belino krasno razbila s strukturo na ozadju in s sivko.

    OdgovoriIzbriši