sreda, 13. junij 2018

66. ko me inspirira - barvanje motiva

Mogoče ste opazile, skoraj sem "poniknila":). Ne lovim več nobenih izzivov, nimam časa za blog in komentarje, čas mimo mene beži s svetlobno hitrostjo. Jaz za to krivim starost:) - tudi ta včasih prav pride za izgovor:)))
K sreči sem ujela, da sta Tina in Vladka pripravili nov izziv - barvanje motivov. Ob spremljanju njunih video vodičev sem bila navdušena in vem,  da bom vsakokrat, ko se bom želela kaj pobarvati, pokukala k njunim navodilom. Vem pa tudi, da bo vse samo približek, se bom pa skušala potruditi.

Tokrat vam predstavljam voščilnico, ki sem jo naredila za prijateljico svoje sestrične. Je navdušena kolesarka, rada je v naravi in nad vse ima rada odbojko - to so bile tudi želje za izdelavo. 
Nisem sigurno, če je tudi takšno barvanje primerno za ta izziv, bo pa sigurno primerno za Tinino galerijo:).
Barvala sem z distressi,  od šablon pa sem uporabila Tinino mavrico in oblake, napis in kvadrate s šivi. 

 
Zaradi barvanja z distressi izdelek lepim pod Vladkino objavo Ko me inspirira #66.
Zaradi šablon in štampiljk Najlepšega para,  pa voščilnico razstavljam tudi v Galeriji za mesec Junij 2018. 

Pošiljam vam en lep pozdrav z mojega Cvetočega travnika, kjer še vedno bolj ali manj "zmrzujemo":). Vreme se pri nas tudi slučajno ne potrudi, da bi nam pričaralo zgodnje poletne dni.
Hvala vsem, ki se boste kljub temu  za hip ustavile na njem in tam pustile kakšen komentar, z veseljem pa vas postrežem tudi s kakšnim toplim čajem:)).

Andreja V.

7 komentarjev:

  1. Zelo lepo si barvala! Mislim, da spomladi in poleti v vseh blogih manjka časa...

    OdgovoriIzbriši
  2. Voščilnica je čisto taka kot slikanica. Super barvito in duhovito. Da si poniknila sem pa opazila, ampak saj vem kako je, ko ni nobenega časa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jej, kako lepa slikanica! Aja, voščilnica. :-)) Lepo si senčila in barvala in sestavila lušno zgodbo. Pridem na čaj. Danes je pri nas tudi hladno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je tvoje barvanje všeč in postavitev krasna :). Za čajček sem pa tudi ko je vroče, tako da ni blema.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno si tole izepljala in lepo pobarvala. Tudi sama sem maloponiknila iz ustavrjalnega sveta in od komentiranja. Tako pač je spomladi in poleti, ko smo več zunaj. Najprej sem se sekirala, pa nima nobenega smisla. Na koncu koncev je to naš hobi in zanj namenimo toliko časa, kot nam je :) Sem pa hvaležna, da si se pridružila najinemu izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo, Andreja, kako zelo lepo si tole izdelala. Vse ...od ideje, do izvedbe mi je nadvse všeč. Srečka Nada, da ima tako lepotico! Čas...uh, tudi jaz ga ves čas lovim za rep...

    OdgovoriIzbriši
  7. Haha, zdaj si si pa verjetno že pregrela kosti in uživaj na dopustu. Jaz pa z zamudo obiskujem tvoj travnik. Lepo si pobarvala. Pa da ne slišim več izgovarjanja na starost ;-) Jaz sem se po 40. začela zgovarjat kar na splošno zmedenost.

    OdgovoriIzbriši