petek, 15. december 2017

Dve muhi na mah

... bi lahko rekli moji današnji objavi:).  Zaradi hitro se približajočega konca našega druženja v petem razredu sem pohitela in naredili kar dve nalogi. Ker je lažje delati naloge kot pa jih  predstaviti, sem ju združila v eno objavo. Res je tako možnost ocene (beri možnosti žreba) nekaj manjša, ampak ...:)

Prvo sem naredila po navodilih učiteljice Vladke in barvala eko karton s Kuretake vodenimi barvicami. Da ne bi povsem kopirala sem izbrala okroglo obliko:), vse ostalo pa je približek njeni predstavljeni nalogi. Uporabila sem štampiljke Najlepšega para, prav tako sem krog izrezala s šablono krogi s šivi. Voščilnica bo lahko služila tudi kot praznični obesek.



Druga naloga je narejena po navodilih naše učiteljice in ravnateljice Tine:). Sem jo delala tako, da sem ustavljala video posnetek:) - doma je bilo zaradi tega nekaj smeha in  norčevanja na temo spomina, zlatih ribic ipd:). Vseeno mi jo je uspelo izpeljati do konca. Ves čas, vse do same zunanjosti sem strogo sledila navodilom, pri zunanji podobi pa sem se privoščila malo svoje umetniške svobode:)). Vse, razen mačje prisotnosti, je iz kolekcije Najlepšega para.



Sem vesela, da lahko še dve nalogi odkljukam in ju odložim na poličko  našega 5. razreda.

Zaradi vseh uporabljenih izdelkov pa objavo lepim tudi v galerijo meseca Decembra 2017.

Vsem lep pozdrav in ko bo "učenja" konec gremo na žurko:).
Andreja V.

17 komentarjev:

  1. Joj kako sta lepi. Eko varianta, še najbolj pa druga...tako lepo si jo naredila...ej, znašla si se z ustavljanjem videa (kar povej ti svojim mojstrom doma, da je še ena, ki to počne...zato pa marsikaj uspe!!!!) Oh ti moški...včasih so pametni kot barvni radio:-)).

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene vedno očara kombinacija natur in bele barve! Druga pa uau! Krasna je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita izdelka. Sploh tale praznično obesek v kraft barvi mi je svetoven.
    Pridna si. Zelo lepi izdelki tudi v prejšnjih objavah, vse sem pogledala, vendar mi žal ne znese, da bi vse posebej komentirala.
    Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tisto, z ustavljanjem, mi je znano :)
    Obe sta čudoviti. Vodene barvice so zelo pigmentirane, saj je cvet v močnih barvah. Lepa kombinacija.
    Krasna je tudi druga, malo navihana ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Pridna. Obe sta mi všeč. Mehanizem na drugi je zahteven, kar povej jim doma, da si ga tudi jaz nisem zapomnila ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse kar blogarke ustvarjate mi je všeč, tudi tvoji izdelki so zraven. Nam neukim nam je v veliko pomoč. Spomnite se tudi nas, ko greste na žurko - zaključek šole in nas povabite na dan odprtih vrat. Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  7. Super, Andreja. Prva mi je sploh zelo, zelo všeč. Zelo lepo si pobarvala božično zvezdo in super si se znašla in naredila prekrasen okrasek. No, glede ustavljanja video vodičev pa kar svojim povej da ne ustavljaš samo ti... Zanimiva je tudi druga voščilnica in strinjam se s Heleno, res je malo navihana.

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja bravo, obe voščilnici sta fenomenalni.

    OdgovoriIzbriši
  9. mislim, da ustavljamo videe vse, sploh pri teh hudih mehanizmih :)))
    si pa super pridna, tole obožujem, tako različni stili, pa tako dodelani!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ustavljanje pa to....., kako mi je to poznano. Sicer si pa zelo pridna učenka in te bo učiteljica prav gotovo pohvalila, tako kot te jaz :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Boljše ustavljati video, kot narediti narobe. Spomin zlate ribice s tem nima veze. :-) Tisto je druga zgodba... O tem, kam se pospravi umazana brisača... :-))
    Tako lepo si ustvarjala, da mi je kar toplo pri srcu, ko občudujem tvoja prekrasna izdelka. Pridna učenka si in ravnateljica je lahko ponosna nate. Kdaj bo žurka? :-)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Pridna, ja saj zato pa punce posnamejo videe, da si lažje predstavljamo in lažje naredimo naloge. Bravo, lepi sta!

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi ti dve nalogi sta odlično opravljeni in odkljukani :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Meni se pa zdi, da je super, da se tako znajdeš. Boljš kot delat na pamet napačno ;)
    Super si naredila in si pridna učenka.

    OdgovoriIzbriši
  15. Andreja, čudoviti voščilnici si pripravila :). Pa kaj če je treba ustavljati in si večkrat predvajati eno in isto - tako narediš že prvič vse prav :). Super si obkljukala dve na mah!

    OdgovoriIzbriši
  16. Kako lepo si ustvarjala Andreja! Čudoviti sta tvoji lepotički, ampak medvedka, ki sta prispela v naš domek, sta pa še imenitnejša! Hvala iz srca za tvojo pravljično medvedjo voščilnico :-)
    En velik medvedji objem z željo, da bodo prazniki še v naprej čarobni!
    Majdica

    OdgovoriIzbriši