sobota, 22. julij 2017

Nikoli končana zgodba

... tako bi lahko poimenovala izdelovanje voščilnic z novo šablono😊.

Že kar nekaj časa ima Tina v svoji trgovinici šablono roža v kotu in morda samo nekaj časa manj, sem si jo tudi želela, pa ni in ni prišla na vrsto. Toda sedaj, ko mi jo je končno uspelo pridobiti, skoraj da ne morem zaključiti z izdelovanjem. Ko izrežeš cvet in ga kombiniraš z lističi drugega, ostane ponovno nov izrez, ki ga je potrebno "nujno" zapolniti in tako se nadaljuje. Nastalo je nekaj voščilnic, katere pa nisem popolnoma dokončala, saj napis pride glede na namen😏.

Prav  "na drobno"  mi ni potrebno predstavljati, saj slike govorijo same.  Nastale so spontano, brez predhodnega razmišljanja, kaj bom z njimi naredila. Mi je bilo pa izdelovanje v veselje in se "rahlo bojim", da jih bo nastalo še kar nekaj in kar pazite se dekleta, ki še niste praznovale, se lahko zgodi, da vas bodo vsi ti cvetovi obiskali😊.


Danes samo toliko, kajti nisem se mogla upreti, da ne bi to "otroško veselje" delila z vami.

Objavo  lepim v galerijo Najlepšega para za mesec julij 2017, saj sem poleg rože uporabila tudi kvadrate s šivi in romantične okvirje.

Pošiljam vam lepe poletne pozdrave z mojega travnika, kjer očitno vse cveti, Andreja

10 komentarjev:

  1. Kako je lepo, ko se ti končno izpolni želja in dobiš tisto nekaj, kar tako zelooo potrebuješ in prav normalno je in tudi prav, da te ustvarjanje z novo pridobitvijo tako zelo veseli. Nastale so čudovite voščilnice v krasnih barvah in ja, naj jih bo še več!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. No, to mi je tako znano, ko začneš z nečim in ne moreš končat ;)
    1. ker ti ostanejo delci in 2. ker ti je v neskončen užitek in 3. ko gledaš kako nastajajo take lepotičke ;)
    Krasne so in z veseljem bi bila ena moja ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno si jih uporabila. Meni je tale tvoja cvetoča predstavitev zelo všeč in se je prav nič ne bi branila - takšne voščilnice namreč ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Andreja, vse tri so zelo lepe, meni osebno pa zadnja tretja najlepša. Vsaka bi bila vesela takšne cvetlice.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepo si se ti igrala Andreja in sila simpatične voščilnice so nastale. Zelo kolebam med prvo in tretjo, mmmhhh še ne vem katero bi....Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ta izrez je res lep in krasno je poigravanje z njimi. Take lepe poletne barve si uporabila. Krasne so.

    OdgovoriIzbriši
  7. Se končno razgledujem po tvojem cvetočem travniku in občudujem razgled. Barve, ki si jih izbrala mi bodo olajšale prehod od čudovitega morskega odklopa - zato je takoj in zdaj tretja moja NAJ izbira, saj ob njej podoživljam pretekle dni :-)
    Pošiljam objem k tebi na cvetoči travnik, Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo, kako so lepe in hvala za prijazne besede... Čisto sem navdušena, da šabono krasi pridevnik neskončnosti <3.... velik neskončen objem ti pošiljam...

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako so luštne, vse po vrsti! Lepa barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši