nedelja, 23. januar 2022

Novosti Najlepšega para

Današnja objava je posvečena novostim Najlepšega para.

Najprej sem se odločila za izdelavo košaric in kot prva je nastala za mojo hčerko, v katero sem "nasadila" zvončke. Jo še ni dobila, vendar vem, da jo tukaj ne bo zasledila😉.

 


Nato pa sta sledili še dve. Prva je tresočka, vendar sem ugotovila, da sem bila po gorenjsko "vohrna" in sem dodala čisto premalo kroglic. Tudi ta prinaša pomlad in  dobre želje.


Tretjo pa sem že pokazala na FB, napolnila sem jo z jabolki in hruškami.Sledi ena z magnolijo, za katero pa sem ugotovila, da je škoda delati iz barvnega papirja, akvarelne so bistveno lepše. Sem pa tukaj tako na hitro lahko preizkusila tri različne komplete😏.

 

                                            Prišli so na vrsto tudi prijatelji

z njimi sem naredila presenečenje v taki osnovni obliki, ker pa trenutno še ni nikomur namenjeno ostaja brez napisov. Glede na barve, ki sem jih uporabila, ga bo morala dobiti deklica😏.


Po zadnjem druženju s Tino pa sem naredila še voščilnico s cvetočim srcem. Tudi ta bo na dokončno obdelavo morala počakati.
Danes je objava kar dolga, ker vem, da za to nisem preveč pridna, sem raje izkoristila trenutni navdih.

Izdelek/ke lepim v galerijo za mesec januar 2022

Zaradi novih izdelkov lepim tudi v pomladno galerijo 2022

Hvala, ker si se ustavila na Cvetočem travniku, lep pozdrav Andreja V.

10 komentarjev:

 1. O kako si bila pridna! Košarice so krasne, sploh tista s sadjem zmaga; pa tudi tista s srčkom in z živalsko zgodbico ne zaostajata. Magnolije so pa itak vedno lepe... Bodi lepo!

  OdgovoriIzbriši
 2. Vau, ti si pa čisto divja, kako lepo je vse to, polno krasnih idej.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, super, no, si pobrala skoraj vse ideje 🤣🤣🤣 Hec.
  Čudovito ustvarjanje in krasno uporabljene novosti. Že samo košarice so super kjut, pa vztopnica z magnolijami, pa vsi prijateljčki in rojstnodnevna. 🤩🤩🤩

  OdgovoriIzbriši
 4. Preprosto čudovito! <3 Kako lepo si predstavila vse novosti! Čisto vse voščilnice so zelo zelo lepe. Idejo s sadjem v košarici si bom sposodila, ker mi je neznansko všeč. <3

  OdgovoriIzbriši
 5. A dej no ... kako si pridna. Košarice so vse zelo vabljive. Prav ne vem kaj bi, zvončke ali sadje :). Magnolija je zelo lepa. Medvedi, zajci, miške in ostalo, pa krasno pobarvano in lepo postavljeno na voščilnice. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Nekatere sem videla že pred objavo in vse so krasne, zelo produktivna si bila. Moja favoritka je tokrat košara sadja.

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepo se je sprehoditi po tvojih novostih. Ena lepša od druge in krasna inspiracija.

  OdgovoriIzbriši
 8. Uau, ti pa si bila res pridna. Toliko čudovitih izdelkov z novostmi. Krasno.

  OdgovoriIzbriši
 9. Joj Andreja kako si bila pridna - vidim da si stestirala že celo kolekcijo ;). Hvala ti iz srca za lepe želje in lepotičko, ki je priromala do mene :)!

  OdgovoriIzbriši
 10. Andreja, kakšna paša za oči..navdušena sem nad vsemi tvojimi idejami in prekrasno uporabljenimi novostmi!!!

  OdgovoriIzbriši