ponedeljek, 22. marec 2021

Pomladni utrinki

Lep pomladni pozdrav, saj se oglašam skoraj po mesecu dni, ko je bila res še prava zima. 

Današnja objava je bolj kot ne vsa zbrskana, saj mi računalnik  oz. urejevalnik slik sploh ne dela in so slike take kot so, bo treba poiskati mlado tehnično pomoč😀.

Ker je Tina v svojih četrtkovih druženjih pokazala košarici, ki jih lahko uporabimo za karkoli, sedaj pa so bile pretežno narejene zaradi velikonočnih praznikov, sem tudi jaz naredila obe varianti.

Prva je narejena z manjšim pravokotnikom amerikanke, po robovih obšit in okrašen s ptičkom in vejicami ter cvetjem,
  
Drugo sem naredila tako, kot je pokazala v zadnji uri, le da sem  jo tudi prepletla s trakovi iz kompleta elegantni trakovi. Sem pa za dekoracijo uporabila šablone  zajčka in piščetov iz pretekle sezone.
 


Ker pa sem imela lep vikend in bila razpoložena za dodatno ustvarjanje, sem naredila še eno voščilnico, pri kateri sem na amerikanki uporabila dve različni šabloni izrezov, en del prepletla, drugega sem pa zapolnila s ptičkom in vejicami iz pavs papirja ter dodala še eno starejših  voščil Najlepšega para.


Današnjo objavo lepim v galerijo Najlepšega para za mesec marec 2021.

Pošiljam vsem lep pozdrav s Cvetočega travnika, Andreja V.


5 komentarjev:

 1. Andreja, lepo je priti k tebi na obisk :). Tvoje košarico so čudovite, sploh pa vse to prepletanje...lepo se prirpavljaš na pomlad in praznike...

  OdgovoriIzbriši
 2. O, kako lepo je pri tebi! Pridno si poslušala na Tininih FB uricah. Košarici sta čudoviti. Tudi voščilnica ni od muh. :-) Sem te pa čisto zares pogrešala na blogu. Upam, da nam kmalu uspe imeti skupaj en lep vikend.:-) Pošiljam ti en velik objem.

  OdgovoriIzbriši
 3. Nadvse sem navdušena nad tvojim ustvarjanjem draga Andreja. Čudovit preplet košaric in voščilnice je naravnost fantastičen.

  OdgovoriIzbriši
 4. O, kako pomladno je že pri tebi. Krasno prepletanje.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako čudovito pomladno ustvarjanje. Krasni košarici, voščilnica pa prav tako.

  OdgovoriIzbriši