ponedeljek, 14. september 2020

Jesenska barvitost

Novosti Najlepšega para so kot naročene za " rojstnodnevnice", ki praznujejo v teh lepih barvitih dnevih, ko nas narava še razvaja s toploto poletja in nam tako na potiho da slutiti, da prihaja jesen.

Pri obeh voščilnicah sem  uporabila šesterokotnike, iz katerih sem si pripravila osnovo in izreze iz kompleta Jesen, ter uporabila napis voščila in zastavica, pri prvi pa sem uporabila tudi šablono skodelica

    Prva je odšla s pošto k blogerski prijateljici,     drugo pa je dobila svakinja, oddano osebno:)Izdelek lepim v galerijo Najlepšega para za mesec september 2020.

Zaradi uporabljenih izdelkov nove kolekcije Najlepšega para pa se prijavljam tudi za pomladno kolekcijo 2021.

Hvala za obisk na mojem Cvetočem travniku in lep pozdrav, Andreja V.

5 komentarjev:

 1. Pri tebi je jesen res čudovito pisana. :-) Voščilnici sta ena lepša od druge, barvanje motivov pa fantastično. Krasno si zložila šesterokotnike. Lepo bodi. Objem. <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Pa dobro dečve!!!!!!....Kaj je z vašim barvanjem????....vse barvate to lisico in bučo fenomenalno.....A vam je Tina poslala tudi čarobni prah za tako lepo barvanje....jaz ga nisem dobila (se bom pritožila!!!!!....slišiš Tina!!!!...) Naj še kaj dodam....ni kaj....jesen je prava na tvojem izdelku!!!!!!! P.S....grem spet prebrskat kuverto, ki mi ga je poslala Tina....mogoče sem pa kaj spregledala in tudi mene čaka tak dober penzelj!!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. OOOO kako lepo si tole skombinirala. Fantastične postavitve in barvanje -kapo dol :)!

  OdgovoriIzbriši
 4. Fino si uporabila novosti, tako sveže delujejo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Andreja, vrhunski sta...in tvoje barvanje mi je zelooo všeč!

  OdgovoriIzbriši