sobota, 14. marec 2020

Barvni marčevski izziv pri 52 CCT

Če sem skoraj zamudila izdelavo izziva po skici, sem danes pohitela in kar takoj izdelala barvni izziv, tudi tokrat po izbiri Goge. Uporabiti moramo zeleno, naravno in belo.

Pri izdelavi današnje sem najprej vzela pravokotnik, ga izrezala s šablono okrašenih pravokotnikov in nato embosirala z rezalno/embosirno ploščo. Na to osnovo sem  pritrdila bel okvir , izrezan z šablono vesela pošta. To sem nato sramežljivo:) poškropila z belo in zeleno barvo. Izrezala sem božično zvezdo in jo kombinirala v vseh predpisanih barvah, dodala naravno vrvico, napis in za protiutež še tri perlice.  Vse šablone in napis so iz Najlepšega para.Zaradi barvne kombinacije izdelek prijavljam na marčevski izziv 52 CCT - Colour Challenge

                                                        

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para, izdelek lepim v galerijo za mesec marec 2020.

Hvala, ker si se ustavila na mojem Cvetočem travniku, lep pozdrav Andreja V.

14 komentarjev:

 1. O Andreja, kako si pridna, kar prvi dan že opravila z izzivom. Zelo lepa voščilnica in všeč mi je tribarvna zvezda. Pozdravček.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito voščilnico si ustvarila, barve si zelo lepo povezala,tudi s pomočjo naravne vrvice.Lepo nedeljo ti želim. Lep pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooooo, čudovita celota - barve, pa tvoji dodatki, ki so se tako zelo lepo izlili v ... navdihujočo praznično voščilnico.
  In moja želja ... tako zelo ...., da se čimprej vidiva v živo, Majda

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasna je! Super barvna kombinacija!

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo si "opravila" z izzivom. :-) Super si razporedila zahtevane barve in ustvarila pravo praznično lepotičko.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo ti gre tudi barvno ustvarjanje.

  OdgovoriIzbriši
 7. Andrejka, kako zelo mi je lepa tvoja voščilnica. Barve so res lepe in ti si jih še tako lepo v pravi dozi odmerila!

  OdgovoriIzbriši
 8. Oj stara moja...pri tej starosti bi pa že lahko malo bolj pošpricala....od kdaj si pa ti tako sramežljiva????:-))...Ampak ratal ti pa je...vse tri barve spedenane, božična pa...saj veš, da mi najprej pade v uč....in moj uč pravi, da je krasna.....Pa okvirček tako lepo paše na vse skupaj....Lepo bodi in pazi nase....

  OdgovoriIzbriši
 9. Tako zelo mi je všeč belo rjava kombinacija.

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasno si sestavila Tinino zvezdico, papir bi pa komot pošpricala malo manj sramežljivo. Nič ne bi pokvarila prelepega izdelka.
  Hvala ti, da si se nam pridružila pri ustvarjanju v 52CCT. Pozdravček Goga

  OdgovoriIzbriši
 11. Wonderful Christmas card! The poinsettia looks great in these colors! Thank you so much for playing along with us at 52CCT this week. Rosi x

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovito pašejo te barve božični zvezdi :).

  OdgovoriIzbriši