četrtek, 10. oktober 2019

Rožnati oktober 2019

Že nekaj let ustvarjalke sodelujemo pri dobrodelni akciji " rožnati oktober" in tudi letos nas  dekleta iz Craft-alnice,  za 246. izziv  vabijo, da izdelamo "rozike" in jih poklonimo  združenju Europa DONNA.

Z veseljem sem pristopila k izdelavi rozik, saj upam, da bo morda tudi moja voščilnica kateri polepšala dan.

Pripravila sem si ves potrebni material in v največji meri uporabila prav šablone Najlepšega para, ki je letos tudi sponzor naše akcije.

Na prvi sem si na osnovo embosirala večji kvadrat z valovitimi robovi, nanj položila manjšega v roza barvi in vanj odtisnila in izrezala šablono ŠIVANJE. Dodala sem še gumbek in ustrezen napis.
Pri drugi sem prav tako uporabila  kvadrat z valovitimi robovi, šablono ŠIVANJE in dodala belo srce, nanj pa še "vezenega" iz istega seta in napis. Za pikico na i pa še malo rdeče srce. 
Tretja pa je okrašena  s simbolom rožnatega oktobra - roza pentlja, ki sem jih prilepila na belo osnovo, le-to pa izrezala s  šablono OKRAŠENI PRAVOKOTNIKI, pod njo pa izrezala še večji pravokotnik v roza barvi. Dodala sem še napis ZATE V OVALU in pentljicam dodala nekaj Nuvo kapljic.Objavo lepim v galerijo Craft-alnice - 246. izziv - rožnati oktober.

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para objavo lepim tudi v galerijo za mesec Oktober 2019.

Hvala, ker si se ustavila na mojem Cvetočem travniku in te lepo pozdravljam,
Andreja V.

12 komentarjev:

 1. Andreja, fnatastične rozike si naredila za dober namen :)!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, kako zelo so čudovite! Vsaka izmed njih je nekaj posebnega. Meni je najboljša ideja z različnimi pentljami. Super!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo kako so lepe, vse tri 😍😍, hvsla draga Andreja, da si se nam tudi letos pridružla v dobrodelni Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav gotovo bodo polepšale dan prejemnikom. ♥

  OdgovoriIzbriši
 5. Navdušena sem nad tvojimi kombinacijami izrezkov! Tele pentljice so mi pa naj!!! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici.

  OdgovoriIzbriši
 6. Andreja, fantastično si kombinirala izreze. Tvoje rozike so vse po vrsti čudovite. Nad voščilnico s pentljami sem pa še posebej navdušena. :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. uauu krasna serija, hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici <3

  OdgovoriIzbriši
 8. Andreja, čudovite so tvoje rožnate voščilnice :-)) Lepo si jih sestavila.
  Vesela sem, da si se nam pridružila v CRAFTalnici in da si dobrodelna! ❤️ Hvala ❤️

  OdgovoriIzbriši
 9. Navdušena sem!!! Prav nad vsako...izdeja z različnimi pentljami v ozadju je pa nekaj izjemnega!!!

  OdgovoriIzbriši