sobota, 25. maj 2019

Z vročim embosiranjem lovim sanje


V Craft-alnici dekleta za 236. izziv želijo videti izdelek, ki je vroče embosiran.

Pred nekaj dnevi sem,  še pred objavo izziva, naredila to voščilnico, ker sem želela uporabiti  štampiljke Heyda, ki so kot čipkasti prtički.

Najprej sem s črno VersaFine blazinico odtisnila kroge in jih vroče embosirala s prozornim embosing prahom.  Nato sem  barvala z distres blazinicami in popršila s Perfect Pearls. Srednji krog sem izrezala z enim od kreativnih krogov Najlepšega para in ga dvignila s pomočjo kappa plošče.
Podložila sem s kvadratom z valovitimi robovi.Zaradi vročega embosiranja, izdelek prijavljam na #236 izziv Craft-alnice.

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para; kreativni krogi, valoviti kvadrati in napis, izdelek lepim tudi v galerijo meseca Maja 2019.

Lep pozdrav s Cvetočega travnika in hvala, ker si pokukala nanj,
Andreja V.

12 komentarjev:

 1. vau, kako lepo embosiranje, mojstrsko in tako natančno ter lepo!

  OdgovoriIzbriši
 2. Embosirana čipka, pa še črna!!!!!...pa še brezhibno narejena!!!!!....res je WAW za pogledat.Jaz pa vsa histerična, ker mi še vedno ne rata da bi se linkala na izzive....čedalje bolj razmišljam, kaj sem hudiča unemu gor naredila, da me štrafa za vse to!!!Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Andreja tole pa je brezhibna čipka in sploh nebi pomislila, da je embossirana. Všče mi je kako si črno čipko postavila na mavrično ozadje :).

  OdgovoriIzbriši
 4. Lep motiv čipke si odlično nadgradila z embosing tehniko. Tudi napis lepo paše zraven! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 5. Uau, fantastična čipka na prekrasnem barvnem ozadju.

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasen efekt si dosegla s prozornim embossing prahcem in perfect perls. Štampiljka čipke je zelo lepa. Postavitev in barve pa štimajo v nulo. :-) Čudovita voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 7. uauu noro lep efekt...čudovito!

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasna in lepo barvita voščilnica. Super izpade tole tvoje embosiranje. Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 9. Madonca kako je luštno pisana in čiškasta :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo lepo je izpadla kombinacija živih barv s črno čipko! Hvala, ker si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp, Jasmina.

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovita voščilnica, tudi meni je črna embosirana čipka na barvitem ozadju zelo všeč. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovito voščilnico si naredila :-)) Všeč je čipkasto emosiranje. Lepe barve si uporabila.
  Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši