sobota, 19. januar 2019

Zimski venček - ko me inspirira #68

Narediti popravo naloge je obvezno in koristno, tako si mogoče za naslednjič zapomniš, da je potrebno tekst  skrbno prebrati  in nalogo narediti po navodilih:)))
Govorim namreč o 68.ko me inspirira, za katerega sta Tina in Vladka črpali navdih pri Saphini.

Moj zimski venček je na okrogli osnovi, izrezani s kreativnimi krogi, odtisnila sem s štampiljkami zelenja in dodala božične zvezde- iz seta NP.  V sredini je našel mesto še pojoči angel in da sem nekoliko razmejila rdečo barvo med oblačilom angela in božično zvezdo sem dodala še voščilo v beli barvi. Na vrhu sem dodala "držalo" iz enega od kompleta tagov, tako nam voščilnica lahko služi tudi kot obesek.


Zaradi teme zimski venček, izdelek prijavljam na 68. ko me inspirira.

Zaradi uporabljenih šablon Najlepšega para izdelek lepim tudi v galerijo za mesec Januar 2019.

Hvala ker si obiskala moj Cvetoči travnik in lep pozdrav, Andreja V.

9 komentarjev:

  1. Čeprav mi je bil všeč tudi pomladni venček, se je potrebno držati navodil :) Všeč mi je odtisnjen venček ter dodani izrezani cvetovi. Angelček pa lepo zaokroži in poveže.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep je! In tudi ideja za obesek je super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštno. Glede navodil pa je tako, je že prav, da se jih upošteva v določenih primerih. Včasih pa ni nič narobe tudi če jih spregledaš in ti imaš zdaj 2 krasna venčka. A ni fino 😉 pozdravcek iz Trbovelj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Andreja, a veš da je prav, da si se "zabrala" in tako naredila dve fenomenalni voščilnici :). Me pa znaima kako si dosegla, da rdeči cvetovi deluejo žametno? Fantastična voščilnica :)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, ja, poznam zgodbico o popravnem izpitu iz enakega razloga, kot pri tebi. :-) Strokovno se temu reče površnost. :-)))
    Tvoj zimski venček je, preprosto povedano, čudovit. Lepo si kombinirala klasične božične barve.

    OdgovoriIzbriši
  6. Popravni izpit si odlično opravila. Krasno si vse skupaj skombinirala in všeč mi je, da si dodala še pojočega angela.

    OdgovoriIzbriši
  7. Andrejaaaa, kako sem navdušena nad tvojim venčkom...kaj je ta morda še prosta za naslednje praznike ;-))))? ...to fehtanje mi kar lepo prihaja v navado ;-)))....

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovit venček z angelčkom v sredini. Krasno si to sestavila. Res prekrasna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši