sobota, 29. december 2018

NOVOLETNO VOŠČILO

Drage blogerke, prijateljice,

lansko leto sem obljubila, da vam bom ob koncu tega leta povedala kakšno je blo. 
Je hitro  minilo in prineslo je lepe, manj lepe in težke trenutke. Vse to sem prebrodila, še vedno sem del naše ustvarjalne in srčne družinice, kar me izredno veseli. 

Vendar to ni čas, ko bi človek obupal, ampak je čas upanja, povezovanja in optimizma, čas ko se zazremo vase, razveselimo svoje bližnje in se imamo preprosto radi.Leto se končuje, 
sreča srečo kuje, 
prejmite jo tudi vi, 
naj vas spremlja leto dni. 
Za sekundo naj ustavi se življenja tok, 
naj takrat bo polno toplih stiskov rok!


V ta namen sem poprosila še " slovenski oktet pingvinčkov" in mladega zborovodjo, da vam vsem, skupaj  zapojemo eno domačo, ki jo lahko slišite tukaj.
Vsem mladim, ki jim ta glasba ni všeč, se opravičujem😊Draga moje, hvala za vse, kar sem lahko z vami doživela to leto. Upam na še nadaljna druženja, ob tem pa vas še prosim, če mi oprostite mojo slabo udeležbo na blogu.  Počasi to preprosto pride:).

                               SREČNO IN VSE DOBRO V LETO 2019 IN SE VIDIMO


Lep pozdrav, Andreja  

p.s: res sem nerodna:). Kmalu bi pozabila, ob vsem navdušenju, da sem skupaj spravla voščilo,  voščilnico prijaviti tudi v galerijo Najlepšega para za mesec december 2018, saj sem iz njegove kolekcije uporabila kreativne kroge.
Prijavljam pa jo tudi  na 226. izziv v Craft-alnici, kjer dekleta želijo nekaj na temo prazniki. Mislim, da je dovolj praznična:))  

                         13 komentarjev:

 1. Ooo očitno si tudi ti uživala v tem štempljanju in nastala je krasna voščilnica s pingvini. Kako so simpatični. Bravo. Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala Andreja,za voščilo, lepe skupne trenutke, pozitivne misli,...
  Zelo lepa pingvinja druščina in glasba,ki velikokrat obise solze in opogumi srce. Veliko poguma v letu 2019 pa najnamzdravje služi,ter spremlja povsod sreca. Lep preostanek starega leta.
  Objem Tamara🤗

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvalaaaa za tvojo voščilnico, ki je prispela po polžji pošti, pa današnje voščilo, pa glasbo, ki me spremlja med pisanjem komentarja, za pingvinčke in za ... mojo prvo vez z ustvarjalnim svetom, katere razlog si TI! Če prideš na obisk ali ne (virtualni), te močno čutim na daljavo, se zavedam da si! Naju pa čaka prijetno druženje v januarju, kajne - že delam načrte ;-)
  En velik objem na daljavo ti pošiljam Majdica
  Hvala, ker si!

  OdgovoriIzbriši
 4. Darga Andreja, hvala za lepotičko, ki je priromala do naju in za virtualno :). Vsako leto nam naloži preizkušnje take in drugačne in le v krogu prijateljev nam lahko uspe iti z dvignjeno glavo anprej - hvala ker si in vse dobro v 2019! :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Draga moja pridejo dnevi, ko enostavne ne gre. Ampak mi vemo, da pridejo spet dnevi ko boš lahko in to je važno. Vemo, da si z nami in mi smo z teboj. Tudi jaz poslušam prelepo glasbo ob pisanju in sem v mislih z tabo tam pod Golico.
  Hvala, ker si in hvala za lepo voščilnico, ki krasi poličko pri meni doma. Lepo praznujte in uspešen prestop v Novo leto.
  Aja, pa da ne pozabim, Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 6. Draga Andrejs. Hvala, ker si. Vesela, da te imam priložnost poznati in upam, da se nama tudi 2019 uspe podružiti (morda večkrat kot v 2018). V 2019 zagotovo prideva s Pepitom pogledat narcise v živo. Pa te že vnaprej prosim, da me pocukaš za rokav, ko bo pravi čas za to. Da ne zamudiva!!! Srečno in vse dobro tebi in tvojim želim.

  OdgovoriIzbriši
 7. Kakšni ljubki pingvinčki za konec leta. En velik objem obema in bodita zelo lepo

  OdgovoriIzbriši
 8. Draga Andreja, naše druženje v letu 2018 je bil eden od vrhuncev leta. :-) Hvala, ker si, ker imaš vedno znova voljo in čas organizirati srečanje. Saj veš, da te imam rada. :-) Pingvinji zborček pa je čudoit. :-) Pa ob letu ne pozabi poved' kak' dobro je blo. :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Hvala za krasno voščilo v spremstvu simpatičnih pingvinčkov ! Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici!

  OdgovoriIzbriši
 10. Hvala za tako lepo voščilo....vse dobro vama želim...

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasna objava in lepo voščilo. Simpatična voščilnica. Vse dobro v letu 2019!

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovito praznično voščilnico si naredila :-))
  Tudi tebi želim sr(č)no, zdravo in ustvarjalno 2019!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovita pingvinja druščina in krasno voščilo.
  Vse lepo!

  OdgovoriIzbriši