torek, 6. november 2018

MŠPU 7. naloga - knjižno kazalo in selotejp:)

Pred menoj je 7. naloga MŠPU, v kateri lahko ustvarimo kar koli, le da je pri tem uporabljen tudi selotejp za lepo bleščavost:). Če ne bi komplicirala in pri tem uspešno uničila kar lepo zalogo že polepljenega papirja, bi bila naloga lahko objavljena že včeraj. Ker nisem želela ponoviti napake, sem se lotila preverjenega recepta - naredi po Tinino pa bo:)))

Kot vidite se res nisem oddaljila od "učnega programa", čeprav tudi z današnjo izvedbo nisem preveč zadovoljna. Ampak bolje je dobiti nekaj slabšo oceno za opravljeno nalogo, kot da dobiš cvek in še črno piko zaradi nenarejene naloge:(




Uporabila sem s selotejpom  prelepljen barvan akvarelni papir, iz katerega so izrezane zvezde , zato nalogo odlagam na svojo poličko v 6 razredu MŠPU.

Zaradi uporabljenih izdekov Najlepšega para: pravokotnik z valovitimi robovi, zvezde, angel, interaktivno in praznično voščilo, izdelek prijavljam tudi v galerijo za mesec November 2018.

Lep pozdrav in velik objem  vsem, ki ste se za trenutek ustavile na mojem Cvetočem travniku,
Andreja V.

7 komentarjev:

  1. Se strinjam s tabo in prav na tak način se učiš in naučiš in lahko naslednjič narediš po svoje. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. oo, si ti pridna, tole so pa tako lepe barve!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite barve. Saj je prav da najprej poizkusiš potem pa naj gre domišljija svojo pot :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Učiš se od najboljše!!!!! Perfektno in lepo mavrično...Eno boš neizmerno razveselila s tem novoletnim darilom.

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je vse čudovito. Ocena bo ziher lepa.

    OdgovoriIzbriši
  6. To je tako kot pri peki. Prvič se je najbolje držati recepta, pol pa po svoje :) Glede ocen pa, slabih pri nas ne delimo :)))) Jaz mislim, da si ti v vsakem primeru zaslužiš odlično oceno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ocene gor ali dol, ni pomembno. V šoli učitelji spodbujajo in krepijo kreativnost. Učiteljici te bosta prav gotovo pohvalili. Jaz te tudi :)

    OdgovoriIzbriši