sobota, 4. avgust 2018

Zvezdnato nebo

Več kot mesec dni je moj blog sameval. Dopust sem si krepko podaljšala, sedaj pa sem ugotovila, da je že skrajni čas, da ponovno malo spravim v pogon svoje prste in sive celice.

Ker sem potrebovala malo navdiha, sem se ustavila kar pri 52 CCT, kjer so tokrat dali nalogo po skici/sketch. Tako bom še najlažje zaplula v "delovne vode":)

                                                        

Za osnovo sem si pripravila kvadrat s šivi, ki sem ga senčila z distresi in popršila s perfect perls.
Nanj sem položila  kvadrat z valovitimi robovi, v katerega sem izrezala zvezde in ga nato še popršila z distresi. Zvezde sem še malo "nališpala" s srebrnim prahom in  dodala  napis Najlepšega para.


Ker sem imela dva že osenčena papirja, sem se, kar ne naredim prav velikokrat, odločila, da naredim še eno identično. Tako je prvi sledila druga, kjer je postavitev skoraj povsem enaka, le barve so druge.



Med tema dvema je moja favoritinja prva, kaj pa tvoja?:)

Vesela, da sem po dolgem času lahko spet nekaj pripravila za objavo, izdelek prijavljam na izziv 52 CCT - skica.

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para; kvadrat s šivi, kvadrat z valotivimi robovi in voščilo, izdelek lepim tudi v galerijo za mesec Avgust 2018.

Hvala za morebitni obisk mojega Cvetočega travnika in lep pozdrav prav vsem,
Andreja V.




11 komentarjev:

  1. Oh, these are so gorgeous. I really like that they're inset in the frame rather than matted. The shaded colours are beautiful, I really can't choose which I prefer! Thanks for joining in with the 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, vesela sem, da si nazaj. Super ideja in izvedba in tudi meni je za kanček lepša prva, verjetno zaradi barv. Pozdravček do srede.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako si bila pridna, da si naredila kar dve praznični voščilnici- obe sta mi všeč :-D . Jaz sem jo kar pocvirnala na morje od hudega , tako da blog sameva ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. A ni lušno, ko nastaneta kar 2 :D
    Fino si se znašla z zvezdicami in včasih je super, ko te kak izziv spet spravi v pogon ;)
    Sem te tudi pogrešala ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. O, potepinka. Lepo, da si uživala. ne dvomim, da boš vse nadoknadila. Zvezdice so krasne. Barve so čisto v mojem stilu. Morda je druga še malo bolj na roza in zato meni malo ljubša, če že moram izbirati. Vseeno pazi, da ne boš pretiravala v tej vročini, če pa te pot zanese do Ljubljane, pa se vidiva. Objem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh these are gorgeous. Beautiful colours and inking and perfect framing. I like the first one but I think I like the 2nd even more. Thanks for joining in at 52CCT

    OdgovoriIzbriši
  7. Super je, da si uživala in odpočila prstke :) Krasne so tvoje zvezdice in super si voščilnico naredila po skici. Tudi pri meni je bolj ubogo na blogu zadnje čase :/

    OdgovoriIzbriši
  8. Super si se znašla s skico in naredila krasni zvezdnati voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  9. Fantastične zvezdice naj prinesejo veselje...ustvarjanje pa mora včasih tudi na oddih.

    OdgovoriIzbriši
  10. Si se potepala, pa saj tako je prav, poletje je temu namenjeno.
    Boš pa sedaj nadoknadila vse zamujeno na blogu, pa saj ni nič zamujenega.
    Krasna voščilnica, všeč mi je drugačnost, zvezdice, so čudovite.
    Lp, se kmalu vidimo;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Na tvojem travniku že diši po zimi......tale postavitev mi je všeč....tema s krogi, ti si vse to spremenila v zvezde...hitro si usposobila svoje sive celice.

    OdgovoriIzbriši