torek, 14. avgust 2018

Črno na belem

Drugi avgustovski izziv pri Christmas Card Throwdown so barve/Colour
Črna, bela in dodatek barve po želji je ponovno kombinacija, ki mi ni najbolj ljuba. Prav zaradi tega, ker nisem vedela, kaj naj naredim, sem si izrezala kar nekaj papirjev, si postavila nekaj variant, kaj pa je iz tega nastalo sledi v nadaljevanju:)).

                                                     

 Iz vseh izrezov in predvidenih variant  sem za izziv izbrala kombinacijo z zeleno barvo.
Izrezala sem si dva enaka "nacefrana" pravokotnika. Spodnji je črn, v zgornjega zelenega pa sem si izrezala "okna in zelenjem", to pa prilepila na črni del in nato vse skupaj še na belo osnovo.
Z belo Nuvo Crystal Drops sem na zelenju naredila še jagode in tako malo spominja na belo omelo. 
Dodala sem še napis prazničnega voščila, ki je iz seta Najlepšega para.


Od vseh narezanih papirjev, pa sem nato izbrala še dve varianti in jih dokončala. Zaradi slabe fotografinje se morda ne bo prav lepo videlo, zato sem posebej poslikala notranji del z napisom, ki se skriva za pavs papirjem. Ta je pri obeh voščilnicah enak in je izdelek Najlepšega para.






Zaradi uporabe predpisanih barv, izdelek prijavljam na izziv 52 CCT - Colour.
 Zaradi uporabljenih napisov Najlepšega para izdelek lepim tudi v galerijo za mesec Avgust  2018.

Hvala, ker si se ustavila na Cvetočem travniku.
Lep pozdrav, Andreja V.

3 komentarji:

  1. Wow, that's such a vibrant splash of colour! The "torn edge" die rectangle is great, I'm jealous! Thither two acrd are lovely too, the verse showing through the frosty front is a nice touch. Thanks for joining us at the 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastičen so vse tri. Prva mi pade v uč zaradi barv drugi dve pa zaradi ideje s pavz paprijem in voščilom v ozadju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maybe you didn't like the colours but your have made some stylish and modern looking cards. Very creative ideas. Thanks for joining in at 52CCT

    OdgovoriIzbriši