sobota, 17. marec 2018

Mavrično praznovanje

Ko sem bila že prepričana, da na mojem blogu ne bo posijala mavrica, katero želita videti tudi Tina in Vladka v svojem 63. ko me inspirira, se je ponudila priložnost. V času velikonočnih praznikov, bodo v družinici, katerim je ta voščilnica tudi namenjena, praznovali rojstni dan enega od treh otrok. Pri njih je navada, da po svojem vrtu iščejo pirhe in padla je ideja:).

Na kvadrat z valovitimi robovi sem prilepila travo iz kompleta rezalnih šablon Na travniku in nanj postavila tri piščančke iz kompleta Pomladni dan, ki barvajo pirhe. Po travniku pa je "skritih" že kar nekaj pirhov (ti vidiš samo rdeče in zlate pikice), katere morajo poiskati. V tem čudovitem dnevu in prijetnem druženju se jim je pridružila tudi mavrica (narejena s krogi s šivi) in jim pomagala osvetliti vse prostorčke, kjer jih morajo poiskati.


Zaradi mavrice, ki jim je priskočila na pomoč, izdelek lahko prijavim na 63. ko me inspirira.

Zaradi izdelkov Najlepšega para (saj so samo njegovi/njeni 😊), pa lepim tudi v galerijo Najlepšega para za mesec marec 2018. 

V želji, da bi tudi ti imela lepe praznike in da bi bilo  tudi tvoje življenje  obarvano mavrično, ti iz Cvetočega travnika pošiljam lepe pozdrave in se ti zahvaljujem za obisk, Andreja V.

12 komentarjev:

 1. Kako lepa pomladno mavrična voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasna je! Čudovito mavrico si pričarala marljivim piščančkom. Upam, da kmalu prikličete pomlad.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo luštna je, super si se spomnila na pirhke :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Simpatična piščančje mavrična dogodovščina iskanja zlatih pirhov je naravnost fantastična. Super ideja in izvedba.

  OdgovoriIzbriši
 5. Prejmnik te voščilnice bo takoj dobil porcijo dobre volje. Čudovita ideja z mavrico in prihi, piščeta pa so takooo cart :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Upam, da tvoji simpatični piščančki najdejo vse pirhe in naj jim mavrica pridno pomaga. Ljubka voščilnica. Pozdravček.

  OdgovoriIzbriši
 7. Res je lepo ustvarjati s Tininimi pripomočki in tvoji piščančki in pirhi so čudoviti. Prelepa voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 8. Iii, kako ljubka voščilnica! :-) Zelo lepo si jo sestavila. Bodo pa otroci imeli kaj iskati. Jajčk, ki jih vidim kot pikice, je res veliko. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 9. Ii kako lepo, super čestitka je nastala :-)

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako ljubko iščejo in barvajo pirhe ti piščančki. Krasna je :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako luštna ideja! Simpatični piščančki v iskanju pirhov, res ljubka voščilnica!

  OdgovoriIzbriši