torek, 7. november 2017

Ko me inspirira#61 - praznični žepek

Tina in Vladka sta tokrat našli inspiracijo pri lepih poročnih vabilih, ki jih je izdelala Nataša.
Naša izvedba naj bi bila praznična , saj se nam prazniki bližajo z "nadzvočno hitrostjo":) in to bo samo ena možnost več, da si povečamo število narejenih prazničnih voščilnic.
Mislim pa tudi, da je to nekakšen sprejemni izpit za 5. razred male šole ustvarjanja, ki pa bi ga vsekakor rada obiskovala:).

Praznični žepek sem izdelala tako, da sem za hrbtno stran pripravila pravokotnik, embosiran z rezalno šablona ozadje s šivi.   Za sprednjo stran sem uporabila rezalno šablono, ki naredi žepek  in jo prilepila na pripravljen pravokotnik. 


Notranji kartonček, ki je izrezan s pravokotnikom s šivi,  sem  na zgornjem delu izrezala še polkrožno in na ta del  prilepila bleščečo snežinko v  "dvojniku", tako da zaobjame prednjo in zadnjo stran  in  nam služi za lažje izvlečenje kartončka. Na kartonček sem odtisnila  voščilo, ga toplotno embosirala in "posula" še nekaj srebrnih zvezdic, ki so iz kompleta Na nebu.  Ena snežinka (Tinino darilce) je pristala še na sredini žepka.



Pa sem pripeljala objavo do konca, sem tako zakomplicirala, da sem mislila, da bo nastal roman:). 
Sedaj pa sledi , zaradi vseh uporabljenih šablon,  samo še prijava v
galerijo Najlepšega para za mesec November 2017
in prijava na 61. - ko me inspirira, ki ga tokrat "razpisuje" Tina. 

Hvala za obisk mojega Cvetočega travnika in do naslednjič lep pozdrav, Andreja

10 komentarjev:

  1. O, Andreja, kako nobl žepek. Lepo si ga izdelal in nič ne razkrije napisa v notranjosti, vsaj dokler ga ne izvlečeš. Čeprav si mislim, da ta izziv ni bila vstopna točka v 5. razred MŠPU, pa si jo z odliko opravila. Pridi, bova sedeli (klepetali) skupaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. O kako lep žepek si naredila.
    Super so mi tudi barve
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako čudovit žepek. Uporabila si prekrasne šablone in zelo lep nežen papir.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je nastal super žepek....jaz še nisem tako daleč in se bojim, da bo prej izziv končan preden mi bo kapnilo kaj na in v glavo. Ozadje s šivi pa prav paše na spodnji del.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelep žepek, draga Andreja...tako mi je všeč, kako prebrisano se skrije napis....

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit žepek, prav mističen :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Tako lep roman si napisala, da sem razumela čisto vse. :-) Žepek je krasen, ideja s pojačano snežinko za lažje izvlačaenje pa super. :-) Napis je pa res presenečenje, saj ga sploh ne "zaslutiš", dokler ne izvlečeš kartončka.

    OdgovoriIzbriši
  8. vau, impozantana voščilnica, paša za oči!

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga moja, prav lepo si to skombinirala in ustvarila res poseben praznični žepek. Hvala, da si se pridružila in lep začetek tedna ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  10. WAW tole pa je prava paša za oči - všečkam na polno :)!

    OdgovoriIzbriši