sobota, 2. september 2017

OKVIR - 193. izziv pri Craft-alnici

Tina je izbrala OKVIR, tako pogosto uporabljen element na voščilnicah, da bi bilo kar hudo, če se človek ne bi potrudil in naredil objavo.
Uporabila sem voščilo ob poroki, ki se je zgodila v sredini meseca avgusta.

Ni bilo zahtev po barvah in postavitvi, zato sem izbirala po svojem trenutnem navdihu.
Na bel kvadrat s šivi  sem izrezala kotni čipki (Tina za Rayher) in dodala obok, ki pa sem ga zaradi čipke skrajšala samo na stebre in mu na vrhu dodala  pomladni venček, prerezan na pol in zataknjen za stebre. Pod obokom mladoporočenca, začetni črki in srček. Pentlji sta skrili del, kjer sem skupaj lepila osnovne stebre in venček.  Okvir  je narejen s kvadrati s šivi in se nadaljuje v barvi, ki je pod čipko in na oboku.

                                 
                            Kuverta je ambosirana  z metuljčki, dodani imeni in vrtnica.Vesela, da sem še ujela izziv v Craft-alnici, svojo objavo  prijavljam na  
193. izziv Craft-alnice - okvir.

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para in izdelkov, ki jih je Tina oblikovala za Rayher: kvadrati s šivi, pomladni venček, črke, srček, čipka, izdelek prijavljam tudi v galerijo Najlepšega para za mesec SEPTEMBER 2017.

Hvala za obisk mojega Cvetočega travnika in lep pozdrav, 
Andreja V.

15 komentarjev:

 1. Ooo čudovita je! Obok izgleda super in pentljici prav lepo pašeta zraven...

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooooo, tole je pa prav mojstrsko narejen obok....v prejšnjem življenju si bila sigurno gradbinka:-))...res si se prav lepo znašla...prav HUDO DOBRA je tale poročna (ob turkizni barvi sicer dobim ošpice in vodene koze skupaj).....ampak priznam, da je prekrasna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna je in tale modrina tako lepo paše zraven. Mojca pa naj kar ošpice dobi, nič se ne pusti sprovucirat ;) Lepo si jo uokvirila in sem vesela, da si se nam spet pridružila. Lep deževen pozdrav v vaše konce.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zanimiva barvna kombinacija. Ta modra deluje zelo sveže. Rdeči srček je pika na i krasne voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepa sestava poročne voščilnice, vse kar si si zamislila si super dodelala.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovita, nežna in zelo lepo sestavljena poročna voščilnica. Super si se znašla pri izdelavi oboka. :-) Pravi "baltazarski" izum. :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Sem šla še enkrat pokukat tole tvojo lepotičko, pa sem ugotovila, da komentarja nisem objavila, čeprav sem ga pisala ??? No, tako se zgodi, če malce preveč hitiš :-) Še sreča, da sem opazila in da lahko popravim: krasna je, tako zelo romantična!
  Sončka pošiljam, Majda

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako lepa in nežna poročna voščilnica, lepo si jo sestavila in mojstrsko prikrila lepjenje.
  Hvala, da si z nami v uokvirjenem izzivu. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovito si se znašla z rezanjem in sestavljanjem različnih šablon in tudi barva je meni "cool". Kuverta je pa sploh pika na i :) Superca!

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovita je in izbira barve mi je zelo všeč. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo lepo poročno voščilnico si naredila in zelo všeč mi je tvoj okvir :-) Super si se znašla in jo lepo sestavila. Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v uokvirjenem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 12. jej, kakšna kreativnost in kakšen mega končni izzid. Krasna mi je...od bombastično sestavljenega 'partona' do nežne modrine kot glavne barve.

  OdgovoriIzbriši
 13. ooooo čista romatika - svetovno :)!

  OdgovoriIzbriši