četrtek, 9. februar 2017

ZAHVALA ZA PRVIČ IN DRUGIČ

Drage moje prijateljice, opažam, da se mi leta poznajo:) in sedaj, ko sem se ponovno spomnila, res ne smem odlašati, zato sem se takoj vsedla k pisanju te objave.

 Morda je res že daleč čas božično-novoletnih voščilnic, ampak jaz sem jih pozabila "razstavit" pri prvi objavi v letošnjem letu in seveda tudi pri drugi:))), zato bom danes nadoknadila vse zamujeno.

Za voščilnice - sem upala, da jih nekaj pride:) sem pripravila brezovo vejo (to je bilo delo mojega moža), jo pobarvala z jupolom in obesila pod strop. 
Na njej pa so se pridno nabirala vaša voščila in jo prav lepo polnila. In takšen je bil njen končni izgled.





In ko je bil že čas, da jih pospravim, se je bližal moj rojstni dan. Zato sem, ravno tako v upanju, da kaj pride:) pospravila novoletna voščila in veja je, z manjšimi okraski počakala vaše voščilnice za roj. dan. Še tukaj  se vam iz srca zahvaljujem vsem in vsaki posebej za čudovite voščilnice in vse lepe želje, ki ste mi jih poslale.

   Prvi sklop voščilnic



drugi sklop voščilnic

in tako zgleda, ko sem jih namestila na vejo:)




Hvala vam vsem za prvič in za drugič in moram priznati, da je odpiranje voščilnic, branje vseh dobrih želja in lepih misli ena čudovita stvar, ki ti razveseli dušo in srce.

Lep pozdravček vam vsem iz Cvetočega travnika pošiljam,
Andreja V.

10 komentarjev:

  1. Veliko se jih je nabralo in verjamem, da ti je bilo prijetno, ko si jih prebirala.

    OdgovoriIzbriši
  2. O, to je pa res krasen šopek voščilnic. Tako novoletnih, kot rojstnodnevnih in lepo visijo na veji. Vidiš, prednost tega, da imaš rd kmalu po novoletnih praznikih ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oooo, kolk si jih lepo razstavila. Čudovito izgledajo in veseli me, da so te razveselile. Se vidimo kmalu!

    OdgovoriIzbriši
  4. oo, krasno razstavo imaš, in to dvakrat, tako lepo za pogledat. no, mi naše novoletne še kar imamo razstavljene, so tudi tako lepe in jih bomo zdaj pospravili, ko bo imel sin rojstni dan.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super razstavo si imela tako za praznike, kot sedaj, za rojstni dan. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Koliko lepotičk in krasna razstava.

    OdgovoriIzbriši
  7. WAW tole pa je razstava, tako prva kot tudi druga. Res smo te blogarke zasule z lepimi željami :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja Andreja, zamujaš, zamujaš..ha ha. Razstava voščilnic je bila pa obakrat zelo lepa in pestra. Je pa to en tak poseben občutek, a ne. Lepo bodi. Z.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala za tole zapoznelo razstavo - glede na pretekli kulturni praznik seveda ;-) So se moje oči sprehajale in sprehajale po razstavljenih zakladih in uživale ... A prepričana sem, da si ti veliko bolj med pričakovanjem, odpiranjem, branjem, občudovanjem ...
    Zdaj pa se že lahko veseliš naslednjega leta, kajne?!
    Prijazen zaključek vikenda ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši