torek, 6. december 2016

Voščilnici za zvezo in društvo diabetikov

S svojim jesenskim venčkom me je "nagovorila" Vladka, da tudi jaz predstavim, mislim da kar zadnje, kar sem delala za "jesensko kolekcijo". To sta bili dve voščilnici in sicer: venček za društvo diabetikov ob njihovem praznovanju 30-letnice delovanja in jesensko drevo, ki so ga članice društva diabetikov Jesenice poklonile Zvezi društev diabetikov Slovenije za njihovo 60 - letno delovanje.
   
Na eko karton sem odtisnila deblo, proizvajalca Concord&9th, ki simbolično ponazarja leta rasti društva. Iz tega "debla" sem izrezala št. 30, ki je izdelek Najlepšega para. Okrog debla se je zaradi jeseni, ko oni praznujejo obletnico, nabralo kar nekaj pisanega listja in nekaj želodov.  Dodala sem še metulja, ki obeta nadaljni razvoj.



 Voščilnico sem shranila v škatlico iz valovitke, 
ji izrezala okence s kvadratom s šivi in ga zaščitila s folijo.


Zveza društev diabetikov pa je dobila voščilnico v obliki drevesa. Veje so društva, 6 zlatih cekinčkov na drevesu pa simbolno ponazarja njihovih 60 let delovanja. Tudi tu se je jesensko listje že osulo z drevesa, ki  mi ga je prijazno odstopila Maja. Izrez čestitke in ptička, ki ga držita, so delo Najlepšega para. Prav tako številka 60.


Tudi ta voščilnica, ki je formata A5, je pristala v škatlici in nespretnost fotografinje se vidi tudi v foliji, kjer se je v ozadju pojavila  tudi ona:). Mi boste oprostile, kajne?:)



Tako sem predstavila, verjetno zadnjega v letošnjem letu, izdelek  z jesensko tematiko. 
Zaradi izdelkov Najlepšega para (Tina oprosti, tvoja trgovina je sedaj že tako obsežna, da ne iščem več vsakega artikla posebej:), se prijavljam v galerijo za mesec December 2016. 

Vsem pošiljam lepe pozdrave in nadaljujemo z zimo:),
Andreja V.

12 komentarjev:

  1. Očitno te je Vladka dobro zakurila in ti dve jesenčici sta čudoviti, pa še v tako lepi škatlici si ju zapakirala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Saj ne vem, kateri je lepši izdelek...waw, prvi venček s temi letnicami in drugi z drevesom, ki je mimogrede fantastičen izrez, pri obeh pa je pika na i, ker si uporabila valovitko. Da tisti "žmoht" in končen efekt. Krasni obe in vse pohvale.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni voščilnici in pri vsaki ima vse svojo vlogo ;)
    To mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasni sta. Tudi pri ptičkah si se potrudila in ju lepo osenčila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni voščilnici si ustvarila. Navdušena sem nad barvnima kombinacijama. Tudi škatlici sta zelo lepi in domiselni iz valovite lepenke. :-) Prisotnost fotografinje na voščilnici ti oprostim. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Me veeli, da sem te spodbudila, da si nam pokazala ti dve jesenski lepotički. Pa še krasno si ju zapakirala.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo, da si še v jeseni in ustvarila krasni voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasno jesensko ustvarjanje. Zelo mi je všeč druga, kjer zaradi barvnega kontrasta ptici lepo stopita v ospredje. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo jesensko ustvarjanje. Objav ne dohajam, zato se kar tukaj opravičim za zamudo ;-) Jaz danes polnim škatlo za 2016. Veseli december je tukaj in jaz ga letos v veliki meri posvečam druženju in posledično manj ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako zelo lepo...všeč mi je vsa simbolika, ki jo znaš tao zelo pričarati s papirjem...kar slišim njihove vzdihljaje navdušenja.

    OdgovoriIzbriši
  11. Andreja koliko simbolike... tako zelo mi je všeč! Če se premisliš glede zadnje jesenske objave ti le še ustvarjaj, saj ti gre tako zelo odlično od rok!!! Zaljubila sem se v voščilnico z odpadlim listjem... a veš, da si tole drevo z lahkoto predstavljam v zimski izvedbi... Na tvojem jesensko cvetočem travniku je res lepo! Pridem spet, ker si tako ustvarjalna, da vedno zamudim kakšno tvojo lepotico!!! Objem, Majdica

    OdgovoriIzbriši
  12. Uh....všeč, sploh ker si ju tako lepo zapakirala v škatlici. Valovitka ima meni vendo neki pridih nostalgije pa še nautr barva je tkao da da piko na i jesenski tematiki :)

    OdgovoriIzbriši