ponedeljek, 19. september 2016

Moška voščilnica in 169. izziv pri Craft-alnici

Te moške voščilnice so res nekaj "posebnega". Velikokrat jih moramo narediti, vedno pa nam delajo "sive lase":).  Še dobro, da so moški ljubitelji športa, avtomobilizma in še kaj, med drugim so tudi kuharji:), da potem iz teh njihovih hobijev in poklicov črpamo ideje.

Na ta način je nastala tudi moja današnja voščilnica, ki sem jo naredila za kuharja. Ob tem, da je kuhar, se tudi ves čas spogleduje z rekreativnim kolesarjenjem in ura ga vedno priganja, tako ali drugače.
Prav zaradi ure, ki nam velikokrat kroji dan, je voščilnica razdeljena na dva dela. Na eni delavno okolje in ure, v mislih pa že nekje v naravi, na kolesu. Mislim, da je prav v tem trenutku rekel: samo še to postrežem, potem pa grem:)).



Današnja voščilnica je nastala s pomočjo sprintanega kuharja, ki sem ga barvala s suhimi barvicami, dizajnerskega papirja, sposojenega kolesa,  napis pa  vzela iz kompleta Najlepšega para -  tri lepe misli.

Zaradi tematike voščilnico prijavljam na izziv Craft-alnice,
zaradi napisa pa v galerijo Najlepšega para - mesec september 2016.

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika in lep pozdrav,
Andreja V.

16 komentarjev:

  1. Super moška voščilnica, ja te tudi meni ne gredo od rok. A ti si odlično opravila in vključila poklic in hobi slavljenca.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna tematska in všeč mi je, da si jo razdelila na dva dela, tako da ni samo delavni del ampak tudi možgani na off.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem dopoldne brala: "Takrat, ko imamo nekateri težave pri izdelavi moške voščilnice ... No, Andreja, s tem se ne morem strinjati - tako lepo si uporabila simboliko časa, pa zapisano misel povezala z namigom o misli v njegovi glavi... upam, da bo res še prej postregel in šele nato uresničil svoje sanje :-) Danes tudi v moji glavi nastaja zasnova za moško voščilnico osebi, ki je ljubiteljski d.j. in poklicni kuhar... Kakšne kombinacije, kajne?! Upam, da mi uspe tako kot je tebi:-) Uživaj z vnukinjo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. o, krasna personalizirana voščilnica, super ideja s tem, ko je razdeljena na dva dela, krasno izpade.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res izgleda dobro, takole na dva dela, všeč so mi tudi barve, ker ni preveč resna, kot rade izpadejo moške. Super voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  6. O, kako dobro si združila obe področji, ki krojita njegovo življenje. Super si se znašla.

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, kako je moral biti vesel...to si pa tako zelo lepo pričarala!

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja, super si se znašla, da si združila poklic in hobi, lepo izpade :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo si na voščilnici združila poklic in hobi slavljenca. Zelo domiselno in čudovito izdelano. Po tem, kar vidim, se sploh ne strinjam s tvojim uvodom. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni se ne zdi, da bi imela kakšne težave z izdelavo moške voščilnice. Prav lepo si združila poklicno in ljubiteljsko dejavnost. Fajn ideja takole na pol razdelit voščilnico.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepo moško voščilnico si naredila :-)) Krasno si jo sestavila.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  12. Zanimiva voščilnica,Vesela sem, da si jo pokazala v izzivu CRAFT-alnice.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovita moška voščilnica, prejemniku pisana na kožo in take so najboljše, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepo si jo razdelila na dva dela. Krasna je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Zelo je lepa in zanimiva.
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši