sobota, 17. september 2016

Knjižno kazalo - ko me inspirira #52


Tokratni izziv sta Tina in Vladka našli pri Jasmini, ki je izdelala  nežna, mehka knjižna kazala. Super ideja, saj je že skoraj vsaka kakšnega naredila, a  problem nastane, ko ga je potrebno pokazati:). Tudi enega nisem imela poslikanega, kljub temu, da sem jih eno leto naredila kot darilce za svoje domače ob božičnem druženju. 
Tako sedaj lovim zadnje minute, saj sem si privoščila še nekaj morskih trenutkov in bo ta objava "brzinska". 

Ta, v vijola barvi je nastal povsem slučajno, ker sem porabila nekaj "ostankov" in sem šele kasneje razmišljala, da bi bil primeren za prijateljico, ki ima rada vse kar je vijoličnega in noro rada bere.Uporabila sem črke, ki jih je za Rayher oblikovala Tina, okrasne robove in napis zate. 


 Naslednji gre pa na Japonsko, pa ne zaradi tega, ker bi bil tako lep, ampak tako je naneslo,  upam, da mi ga ne bodo vrnili:))).  Pri tem so črke iste in povsem slučaj je, da imata tudi obe osebi enako ime. Tukaj sem na perl karton, ki sem ga barvala z olivno zeleno, dodala dizajnerski karton, kupljen v Tedi-ju.  Žal mi ni uspelo v aparat ujeti tistih barv, ki so na kartonu. So lepe:)). Tudi tukaj so uporabljeni izdelki Najlepšega para.



Zadnja stran istega kazala, kjer je še zahvala


Takole pa je izgledalo, ko je bil shranjen v  žepku. Okrog rdečega kartona sem dodala še trak, ki je bil izrezan s čipko.


Izdelek prijavljam v zadnjih trenutkih na 52. izziv pri Tini in Vladki. 

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para, pa lepim še v galerijo za mesec September 2016.

Drage moje, prosim oprostite za mojo današnjo "suhoparnost", ampak nekaj mi ne gre izpod prstov:) Lep pozdrav in hvala, ker si kljub temu pokukala na moj travnik:).
Andreja V.

12 komentarjev:

  1. Si bila pa pridna. Ustvarila si čudovita knjižna kazala.

    OdgovoriIzbriši
  2. o, tole so pa kazala in pol, meni najljubše pa japonsko, ker obožujem vse, kar je japonskega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, da se te za pikico prehitela ;) Ampak samo zato, ker si ti naredila 4 čudovita kazala. Ne vem kateri mi je bolj všeč, ker so vsak zase čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita kazala si nam pokazala in vsak je poseben in prelelep na svoj način. Zadnji mi je morda za odtenek bolj padel v oči, ker je odet v tako lepo rdečo. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna knjižna kazala si naredila :-)) Prav vsa so zelo zanimiva.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepi kazali si naredila! Fajn ideja, da ga podariš v žepku!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prva vsa so čudovita in kar kličejo k branju :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Andreja...suhoparnost je pojem, ki se nate sploh ne more zalepiti :-)))! Čudovito si skombinirala barve, izrezke, papirje...joj, kako sta mi všeč! ...in kako daleč je eno izmed njiju... Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako sem pa lahko spregledala tole... koliko čudovitih idej... najraje bi kopirala Tinin zgornji komentar, ker se takoj podpišem pod njim!!! Čudovito Andreja - toliko truda in dobrih idej! Prepričana sem, da si bila tudi sama zelo zadovolnja nad rezultatom. Imam prav? P.s.: hvala za vse navdihujoče komentarje s smehastim bacilom, Majda

    OdgovoriIzbriši