sobota, 27. avgust 2016

CRAFT-alnica: Izziv#167 - FANCY FOLDS

Na Andrejin predlog je tokratni izziv v Craft-alnici: voščilnice z zanimivim prepogibanjem. 
S tem namenom sem naredila eno, ki jo bom objavila bolj proti koncu meseca, kajti je še pri meni in jo bo dobila oseba, ki sicer občasno pogleda na moj blog, tako da objava ni "varna":)

Da pa ne bom kar čakala:), sem pobrskala med še neobjavljenimi izdelki in našla  eno, ki je bila narejena pred zadnjim novim letom.
Moram priznati, da sem takrat mislila, kako sem "uspešna", sedaj pa vidim, da izdelujete take stvaritve, da se mi še sanja ne:). No, pa vseeno, nekje je treba začeti in seveda so to najpogosteje tiste bolj enostavne stvari.
Spodnja voščilnica je povsem preprosta in pri njej sem poleg rezalnih šablon uporabila še potiskan papir v novoletnem vzorcu.



Prav tako, še v zimskem obdobju, pa je nastala spodnja voščilnica, namenjena moji starejši hčerki. Na žalost nisem poslikala več, ker tudi nisem mislila, da bo kdaj objavljena. Narejena pa je bila po naslednjih navodilih:  https://www.youtube.com/watch?v=B7x6NjEnp7A



Obe voščilnici prijavljam v CRAFT-alnico na izziv fancy folds.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para  lepim v galerijo za mesec Avgust 2016: pravokotniki s šivi in snežinka  (za Rayher) pri prvi, ter pri drugi vejica z rožami.

17 komentarjev:

  1. Zelo sta mi všeč obe, obliki sta res nekaj posebnega. Prva nas malce spomni, da se božično-novoletni čas res veselo približuje in bo kot bi mignil tu; druga pa, da so rožice in narava res nekaj čudovitega in jih moramo čuvati in se jih veseliti. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo si se poigrala s prepogibi :-)) Čudoviti sta obe praznični voščilnici.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. o, obe sta prav prekrasni - no, jaz ne znam narediti takšnega lepega Z-pregiba, krasno je razgibana z lepimi dodatki! druga je pa sploh nekaj posebnega, še nikoli videla, in lepo je skombinirana.

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe sta prekrasni. Ne vem, kaj se nekaj ven vlečeš, da sta enostavni ;-) Zelo lep fold si naredila pri obeh. Grem pa hitro prečekirat tudi filmček. Pozdravček, K

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, prav lepi voščilnici si izdelala, nobeni nič ne manjka. Ne bodi tako skromna. Lepe papirje si uporabila. Sončen pozdrav. Z.

    OdgovoriIzbriši
  6. Obe voščilnici sta prekrasni! Seveda si uspešna!

    OdgovoriIzbriši
  7. Obe sta nekaj posebnega in vanju je vloženega kar nekaj truda in znanja. Ker si z njima razveselila najmanj 2 človeka si ne samo uspešna, ampak tudi zelo srčna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Še dobro, da si bila nekako prisiljena pokazati ti dve lepotički, prav nič jima ne manjka in vesela sem, da si ju potegnila iz naftalina.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo si izdelala obe, nič jima ne manjka! Hvala za povezavo z navodili.

    OdgovoriIzbriši
  10. Dve krasotički, lepo in natančno narejeni. In že zimski motiv? jaz še pri poletnih nisem:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Lepi in zanimivi voščilnici si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepi voščilnici si objavila, z zanimivi pregibi.

    OdgovoriIzbriši
  13. Prav obe sta zelo zanimivi s svojimi posebnimi prepogibi in lepo, da si nam jih pokazala.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo lepe in zanimive pregibe si uporabila na obeh voščilnicah. Obe sta tudi zelo lepo okrašeni. Me že firbec matra, kaj skrivaš. :-))

    OdgovoriIzbriši
  15. Ker sem sama začetnica pri pregibih sta mi tvoji voščilnici zeloooo všeč, zame vsekakor vredno objave. Pri prvi mi je zelo všeč izbira barv in tako nežen jelenček, pri drugi pa žive barve in izbira papirja ter cvet kot pika na i - takšen cvet nikoli ne ovene. Bodi dobro, Majda

    OdgovoriIzbriši
  16. Obe sta zelo lepi. Super si se spopadla z izzivom.
    Hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši