petek, 20. maj 2016

Zate

V tem mesecu je bilo moje ustvarjanje zelo usmerjeno na "naročila" oz. želje. Ena takih je tudi ta, ki je narejena za "mladega gospoda". Želja njegove mame je bila, da bi bilo na voščilnici nekaj v zvezi z darilom, ki so mu ga dati. Kupili so mu namreč nahrbtnik v katerem je shranjena reševalna blazina:) - morda nekaj podobnega. Ne bom pametovala, ampak nekaj v tem stilu je bilo:))

Ker tako modernega nahrbtnika nimam - sigurno je drag - sem mu naredila kar enega starega. Takega kot so nosili naši starši in tudi jaz, ko smo šli v osnovni šoli na izlet:)
Idejo za to voščilnico sem našla pri Tini, ki je naredila to čudovito voščilnico in  je od našega srečanja dalje v moji lasti:)
Najprej sem na bel akvarelni papir nalepila rjavega s pisavo (dekorativni papir iz Tedija) in vse skupaj izrezala s pravokotnikom  s šivi. Nato sem po postopku, kot ga je prikazala Tina,  iz belega pravokotnika  najprej s štampiljko in nato rezalno šablono izrezala besedo zate in pustila spodnji del tako, da sem z njim lahko naredila žepek. Embosirala in nato izrezala sem nahrbtnik ter ga obesila na črko. Da  spodnji del žepka ni ostal prazen, sem dodala še pohodni čevelj, ki je prav tako najprej embosiran in nato izrezan. Nahrbtnik in pohodni čevelj sta embosirno-rezalna šablona proizvajalca Leane Creatief  Še besedico iz srca, v žepek tagec,  kjer je bil prostor za želje, navadno vrvico ter nanjo zataknjeno število let:) Vse bele robove sem  posenčila z rjavo Versafine vintage sepia, preko pisave pa sem na rahlo, z gobico, dodala nekaj bele akrilne barve.
Ker sem uporabila izdelke Najlepšega in najboljšega para:), voščilnico prijavljam v galerijo meseca Maja 2016.

Hvala za obisk mojega cvetočega travnika, ki je tokrat hribovsko obarvan:)

Lep pozdrav, 
Andreja V.

18 komentarjev:

 1. Andreja, super nahrbtnik in pohodni čevelj. Lepo si ju namestila na voščilnico skupaj z napisom Zate. Všeč so mi barve in dekorativni papir.

  OdgovoriIzbriši
 2. o, svetovno si tole naredila, tako nahrbtnik kot žepek, pa te krasne barve ...

  OdgovoriIzbriši
 3. Super si tole skombinirala. Barvna kombinacija papirja, senčenja in bele barve je TOP.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasna voščilnica in lepo si povezala vse dodatke.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo je lepa. V krasnih barvah in lepo sestavljena. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasno si tole skombinirala in nahrbtnik je meni zelo všeč. Pa tole z žepkom je tudi fajn stvar za bon, darilno kartico, denar ali pa samo tag s posvetilom.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ma no, naj ti bo, čeprav hribolazenje ni ravno moj šport...si pa naredila tale ruzak fantastičen in vsi dodatki krasno pašejo, vključno z barvo. čao

  OdgovoriIzbriši
 8. Super voščilnico za pohodnika si naredila. Všeč mi je kako si izrezala žepek in čeprav si naredila podobno kot Tina, je tvoja nekaj posebnega.

  OdgovoriIzbriši
 9. Andreja, VAU! Ostajam brez besed. Čudovito voščilnico za pohodnika si ustvarila. Barve so top, dodatki pa prva liga. Všeč mi je nahrbtnik, ki si ga tako svetovno obesila na črko e. :-)

  OdgovoriIzbriši
 10. Fino si uporabila različne materiale in tehnike in ustvarila super moško voščilnico. Zelo mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasna moška voščilnica. Všeč mi, kako si nahrbtnik obesila na e :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Lušno moško voščilnico si naredila! Super si obesila nahrbtnik :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Eno čudovitko si naredila in prav zanimivo je, kako si povezala različne elemente v prelepo celoto.

  OdgovoriIzbriši
 14. Uau lepa, tudi jaz imam šablonce nahrbtnika in čevljev doma, ampak še nisem uporabila - grozna sem, pa tkao nujno sem jih potrebovala :-)

  OdgovoriIzbriši
 15. VAU!
  NAvdušena nad tole čestitko!
  Zdaj vem, kje dobit nahrbtnik in gojzar, če bom rabila :)

  OdgovoriIzbriši
 16. Kako lepo Andreja - voščilnica v moji preljubi rjavi barvi :-) Všeč mi je nahrbtnik, ki se je zataknil za črko e, tagec, kombinacija vsega - kaj govorim, vse mi je všeč!!! večerni pozdravček, majda

  OdgovoriIzbriši
 17. Kar zamikalo me je, da bi nataknila gojzerje. Super voščilnica.

  LP, Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 18. Kar zamikalo me je, da bi nataknila gojzerje. Super voščilnica.

  LP, Marjeta

  OdgovoriIzbriši