četrtek, 14. januar 2016

Voščilo - knjiga, drugič

Pričelo se je novo leto in lepo bi bilo, da tudi kaj objavim. Vse ste že tako pridne, da vas še pri komentiranju ne ujamem več:)

Sem bila pa tudi jaz kar pridna in tako vam danes predstavljam mojo drugo knjigo-voščilnico. 

Narejena je bila za gospo, ki je praznovala 85 let.  To ni  kar ena 85 - letnica, ampak kljub letom strastna šoferka. Vodi evidenco o vseh svojih avtomobilih: katera znamka, kakšne barve, koliko km je naredila z njim, kam in komu ga je prodala - skratka, natančnost do konca. In sedaj, ko mora pri teh letih opraviti pogostejše preglede glede primernosti za vožnjo, je ta gospa poiskala zdravnika, ki je najbolj "radodaren". Ni bila namreč zadovoljna s prejšnim, ker ji je dal omejitev za vožnjo samo v radiusu 30 km, pri tem novem pa si je to povečala na 50 km. Uspeh in zadovoljstvo:))
Tako, sedaj veste, da je za njo primerna samo ena tema, kar se tiče voščilnice - to je avtomobilizem.

Na "platnicah" so tako pristali vsi "njeni stari" avtomobili:).  Dekorativni papir je bil v kompletku Maja Design in  sem ga dobila v bonbončku od Jane. Samo še "naslov" knjige izpisan s črkami, ki jih je za Rayher oblikovala Tina in  je pristal na izrezu Najlepšega para, nekaj satenastih vrtnic in prva stran je zaključena.



 Notranjost je bila ravno tako "oblečena" v dekorativni papir iz istega kompleta, pripravljen žepek, ki sem ga oblikovala z burduro Najlepšega para, pa je služil za vrednostno kartico Petrola - saj veste, za kaj jo bo porabila:))


Še notranjost, v katero sem "stlačila" njen novi avto in pa obvezno voščilo šoferki. Ta nobl avto mi je prijazno posodila ena super prijazna gospa Mateja, ki čudovito ustvarja in nič ne objavlja (škoda).


Moja letošnja prva objava je pod streho. Sedaj samo še počaka, da si jo ogledate in kaj pokomentirate - bom vesela in hvaležna. 

Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para jo lepim v galerijo za mesec JANUAR 2016.

Hvala, ker si pokukala na moj travnik  in 
lep pozdrav,

Andreja V.

8 komentarjev:

  1. Lepo si začela. In tale gospa šoferka bo zagotovo vesela darila in voščilnice. Srečno in mnogo takšnih objav v 2016 ti želim ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Andreja, tale knjiga mi je pa zelo všeč in bi jo kar posvojila, le leta so napačna. Zelo lepo si jo res izdelala in niti slučajno ji ni videti, da je komaj druga. Najbolj mi je všeč notranjost. Upam, da bom tudi jaz tako kot ta gospa, pri teh letih še šoferka. Pozdrav, Zvonka.

    OdgovoriIzbriši
  3. kako lepo je izdelana, pa takšni lepi papirji. tebi in gospe vsa čast!

    OdgovoriIzbriši
  4. Z zelo lepo objavo si startala v novo leto. :-) Knjigica je super. Zelo lepo si jo izdelala in okrasila. Meni vedno zmanjka idej, da bi okrasila še notranjost. Žepek za darilni bon mi je zelo všeč. Tole idejo si bom v kratkem sposodila, če mi dovoliš. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, saj je skoraj slišati navdušenje te vitalne 85 letne mladenke. Tudi jaz bom takšna, ko bom velika :-)))), samo da bodo moji seznami bolj povezani s Sizzixi, rezalniki, šablonami, ...:-))) Res is ji zelo lepo tole naredila. In, ja...škoda Matejinih mojstrovin, da jih ne moremo občudovati :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Voščilnica - knjiga s primerno spremno zgodbo. Ja, čisto pravo voščilnico si ji naredila. Gospa mora biti res skrbna in vzorna in si zasluži takšno lepotičko.

    OdgovoriIzbriši
  7. Andreja, prekrasna knjigica-čestitka. Na vse si mislila in tako ima ta gospa res srečo, da ima tudi tebe ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Vsa cast gospe, da se pri teh letih sploh spravi v avto. Super si ji naredila knjigo-voscilnico z vsemi malimi detajli.

    OdgovoriIzbriši