petek, 15. januar 2016

Škatlice,škatlice....

Ponovno sem pri svojih ljubljenkah -škatlah:)  Z njimi sem začela, ampak to še ne pomeni, da mislim z njimi tudi zaključiti:)

Da se podam v nove vode zgibanja je zaslužna tudi Mojca, ki "skoraj" vedno, ko kaj naredi v to smer, priloži tudi link. Sama se ne potepam toliko po medmrežju in njen link mi je odprl še nekaj idej, ki bi jih rada uresničila. 
Je pa tako, da ko odpreš en video, se potem ta nadaljuje v naslednjega in naslednjega in ......, tako da temu ni konca. Je pa tudi res, da se nekaterim ne zdim dorasla, tako da jih bom ingorirala:)

Sedaj pa konec govorjenja in tukaj je nekaj mojih izdelkov. 

Prvi dve sta po navodilu iz link-a, ki ga je posredovala Mojca. Dodala sem samo še pokrovček. Izrezala sem mu srednji del ter  dodala prozorno folijo. Še cvet, da je bolj "cortna". Te lepe cvetke sem dobila pri Maji (že spet ne vem, čigave so:) Hvala Maja, vse mi pride prav:)





In ko sem tako kolovratila po filmčkih (ki se ti kar sami ponujajo:)), sem videla še eno, ki me je navdušila. Seveda jih je nastalo kar nekaj, pokažem vam dve, ker bi bilo  sicer čist preveč dolgočasno. To dobiš na tem link-u. Prikazana je povsem božično-novoletna varianta. Ker smo že malo čez, sem naredila za kakšno drugo priložnost.
Pri prvi je spodnji in zgornji del narejen iz istega papirja, pri drugi sem kombinirala dva.




Tako sem prišla do konca in glej ga zlomka, sploh se ne morem prijaviti v galerijo Najlepšega para:(, tudi ena stvar na teh škatlah ni narejena z njegovo pomočjo -škoda. 
Pa naj bo kar tako, malo za zraven. 

Lep pozdrav in hvala, ker si ogledaš moj blogg.

Andreja V.

8 komentarjev:

  1. Sem danes po nekaj dneh pogledala na tvoj travnik pa me pričaka tako lepo presenečenje. Krasni sta obe, mogoče mi je prva pikico bolj všeč.
    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  2. vau, kakšne škatlice, prave lepotice, moram tudi jaz malo te linke pogledati. všeč so mi zato, ker so prav posebne!

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštne škatlice. Sem tudi jaz gledala Mojčin link, res me mika narest kakšno škatlico, pa se nekaj ne izzide časovno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau, v kakšne vode si se podala! Kapo dol! :-) Zelo lepo si izdelala vse škatlice. Sama redkokdaj pogledam kakšen link. Se mi zdi, da je vse predolgo. Jaz sem bolj brzinski človek. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja, škatlice so čudovite ♥. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Saj sem vedela, da ti bo brez težav uspelo....še lepša, kot v navodilih, da o drugi sploh ne govorim. Pa kako so uporabne. Me veseli, da si se jih lotila. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca živjo, sem vesela, da si nazaj:), sem te pogrešala. Upam, da čimpreje prideš v svojo staro formo, ker manjkaš:)))) Lep pozdrav, čao

      Izbriši
  7. Oppa, tole pa je noro dobra embalaza- obvladas! Se dobro da imamo Mojco, ki skrbi da nam ni dolgcajt ;-)

    OdgovoriIzbriši