ponedeljek, 28. september 2015

Na kmetiji je lepo.....

Dve stvari imate na razpolago, da ugotovite, zakaj nič ne objavljam: lenoba ali starost:) Jaz bi rekla oboje, to gre očitno z roko v roki.

Pripravila sem voščilnico za našega mladega soseda, ki je dopolnil 30 let.  To voščilo je bilo sicer na čokoladnici, ker pa sem pozabila slikati in sem to storila  kasneje, je pred vami že malo pomečkana verzija, zato sem skušala ujeti samo sliko. 
Na  njegovi  kmetiji se v času počitnice odvijajo aktivne počitnice, v času pouka pa pripravlja rojstnodnevne zabave in aktivne vikende, zato se mi je zdelo primerno, da to pokažem tudi na njegovem voščilu. 
Pri njem je vedno zelo živahno. Otroci se naučijo dela na kmetiji, jahanja, peke kruha in tisto glavno - zdravega druženja in prepotrebnega sklepanja kompromisov.

Na kvadratni osnovi sem pripravila ozadje s Tinino plastično šablono Lep je dan. Ker sem bila premalo pozorna in se napačno lotila dela, sem morala oblačke narediti modre, ampak niso tisti grozeči pred nevihto. Tudi drevo sem inprovizirala z vejico iz kompleta Ptički na veji. Nastalo je mlado drevesce, ki bo kaj kmalu postalo mogočno drevo. Seveda pa na gre brez konj, ki so njegova največja ljubezen, družbo pa zaključujeta še ptiček in mucka. Ima tudi dva čudovita kuža, ki slišita na ime Megi in Bibi, ampak to je potem že druga zgodba. O tem, kaj vse ima Bibi za ušesi bi se lahko razpisala. 
Dodala sem še Tinin napis iz kompleta Tri lepe misli in voščilnica je odšla k slavljencu.Ker so v Craftalnici želeli v 143. izzivu videti živali, voščilnico lepim v njihovo galerijo.
Zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para  pa tudi v galerijo za mesec September 2015.

Hvala za obisk na mojem travniku in en lep pozdrav,

Andreja Verovšek15 komentarjev:

 1. Ja, na kmetiji je zares lepo :-)) In na tvoji je tudi veselo in razigrano.
  Super si sestavila voščilnico ... lepa je.
  Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 2. ...iaiao.... Voščilnica mi je zelo lepa, lepo si jo sestavila. Spet nekaj novega, mlada drevesa z Tinino šablono. Super ideja.

  OdgovoriIzbriši
 3. Res bi morala več objavljati, ko pa sestaviš tako lepo voščilnico. Zelo sveže in naravno deluje. Pozdrav, se vidimo.

  OdgovoriIzbriši
 4. O, kako je lepa in razigrana.:-) Prav prisrčno sceno si naredila. Z veseljem obiščem tvoj travnik, ko je pa vedno kaj novega in lepega pri tebi. :-))) Lepo si opisala sosedovo kmetijo. Upam, da izvemo še kaj o obeh kužkih. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Simpatična voščilnica, meni je zelo blizu :))

  OdgovoriIzbriši
 6. Prav fino si pričarala dogajanje na kmetiji.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovito ozadje, živali pa si fajn umestila na krasno voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 8. Prisrčno voščilnico si naredila. Najbolj mi je všeč ta nežna in obenem pisana kompozicija barv.
  Glede objavljanja oziroma neobjavljanja pa... pridejo takšni dnevi in tedni, pa ni treba vedno vzrokov iskat.

  OdgovoriIzbriši
 9. Super si prilagodila voščilnico slavljencu. Mladi drevešček mi je pa zelo všeč. Dobro si se znašla s šablono.
  p.s. Tudi če ne objavljaš vsak dan, je pa opaženo, da pridno komentiraš druge objave, kar me pa zelo veseli in verjamem, da tudi druge.

  OdgovoriIzbriši
 10. Andreja, ti si se že čisto specializirala za tematske voščilnice ....meni ne potegnejo...vsaj nekaj.....so mi pa všeč pri drugih, ker jih res naredite v piko. Na tej kmetiji je veselo in če nam boš postregla še s kakšno sočno zgodbico o Bibi, pa ne bo imela nobena nič proti. čao

  OdgovoriIzbriši
 11. Andreja...svetovno lepa je...pa tako lepo se potrudiš za slavljenca prav pri vsakem detajlu. Zlata duša pač <3

  OdgovoriIzbriši
 12. Na kmetiji tvojega soseda je res lepo, sem se prepričala na lastne oči :) Mislim, da mu ne bi mogla narediti boljše voščilnice, kot je tale! Vse živalice živijo skupaj v harmoniji, jesenska drevesca so čudovito pisana, nekaj listkov pa je že odpadlo - na vse si pomislila :) Hvala, ker sodeluješ na živalskem izzivu v CRAFT-alnici, pozdravček, Maja

  OdgovoriIzbriši
 13. Zelo lepa.
  Hvala, da si se nam pridružila v craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši