četrtek, 16. julij 2015

Kotaleči slonček

Saj sem rekla, da otroci prihajajo - še sreča. Ponovno nas je razveselil en deček, tokrat po imenu Jakob. Rodil se je hčerki mojih prijateljev in ker se je rodil v času mojega dopusta, z voščilom malo zamujam. Ampak k sreči, Jakob še ne bere, mamica me pa ne bo zatožila - upam:) 

Voščilnico sem naredila še dan kasneje kot sem mislila, ker sem počakala na Tinino pošiljko. Me je tako žulilo, da sem morala pod nujno naročiti kroge s šivi in še nekaj drugih "malenkosti". 
Tako je nastala okrogla voščilnica:  iz največjega kroga sem izrezala osnovo, ki se na zgornjem delu še stika. Nato sem iz manjšega izrezala krog iz dekorativnega papirja, vanj z razalno šablono izrezala slončka in ga nato zapolnila z enobarvnim. Dodala sem še ime, na zgornji del kroga, kjer zaradi pregiba ni šivov, dala trakec in nanj obesila dudico.
In sedaj, ko pišem objavo, sem šele ugotovila, da sem uporabila povsem iste barvne kombinacije kot pri bodiju (očitno mi je všeč:))


In ker je vse okroglo, ga kotalim  do srečnih staršev. Naj jima bo dete v veselje in naj zraste v zdravega, krepkega in dobrega fanta.


Zaradi izdelkov Najlepšega para, voščilnico lepim v galerijo za mesec JULIJ. 

Hvala, ker pokukate na moj travnik in en lep pozdrav,
Andreja V.

12 komentarjev:

  1. Sem šele sedaj prišla pogledat, če se pri tebi kaj dogaja. Res bo Jakob dobil čudovito voščilnico, torej se je splačalo, da je malo počakal.
    LP Meta

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa, nežna. Čisto prav, da si počakala na pošiljko :) Dobro si uporabila kupljene "malenkosti".

    OdgovoriIzbriši
  3. Okroglasta, nežna in lepa. Naj mu bo krasna popotnica v življenje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiiiiii luštno si prikotalial tega slončka do malega kratkohlačnika. Verjemi, da mami in mali mož zagotovo ne bosta imela težav z zamudo :). Všečkam na polno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako simpatičen je ta slonček kjerkoli se pojavi, tudi na tvoji voščilnici. Enostavna in lepa in pove vse. Lepo se imej, lp.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Andreja, na tvoj travnik je zmeraj zabavno pokukati, saj čudovito ustvarjaš :-)) Tale okrogla dobrodošlica malemu Jakobu je zelo lepa in prisrčna. Slonček je super motiv in prav paše na okroglo osnovo. Lepo si zapisala želje malemu Jakobu in njegovim staršem.

    OdgovoriIzbriši
  7. krasna je, tale slonček je taaako simpatičen.

    OdgovoriIzbriši
  8. Andreja res si izdelala prelepo in nežno voščilnico ob rojstvu.
    Pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepa kombinacija papirčkov, slonček kar oživi.. Voščilnica je 1A.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je. Tile Tinini krogi so res super uporabni. Jaz sem si jih tudi privoščila ;-) A črke so štampiljka ali tako lepo pišeš? Fuul so mi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  11. Postala si že pravi ekspert v otroških voščilnicah. Tudi kotaleče ti gredo dobro od rok. čao

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, tako zelo ljubka je in joj...jaz prav nemarno pogosto zamujam pri pošiljanju voščil...pa se bolje počutim, če vem, da imam (vsaj občasno) družbo :-)

    OdgovoriIzbriši