četrtek, 30. julij 2015

Bakreno srce

Voščilnica je nastala kar tako, brez namena, z nič v naprej premišljenim konceptom.
Ogledovala sem si namreč srce iz tanke bakrene žičke, ki sem ga naredila že pred časom. Tina je namreč enkrat naredila voščilnico s podobnim srčkom in istočasno pokazala tudi video, kjer ga je videla. Ker sem imela žičko doma, sem ga takrat naredila, vendar ni našel mesta na nobenem izdelku.

Danes sem ga gledala in pričela pripravljati osnovo zanj. Na bel akvarelni papir sem namestila zeleno vrvico (uporabljajo jo vrtnarji) in jo na obeh koncih na notranji strani fiksirala. Ker je vrvica precej nevodljiva, sem jo morala na sredini pričvrstiti z obojestranskim lepilnim trakom, to pa je posledično zahtevalo, da sem tam pritrdila rjav satenasti trak in čez njega še enega v smetanasti barvi, da sem dobila mehkejši ton.
Sedaj sem samo še pričvrstila bakreno srce in  nanj dodala belo perlico v obliki srca. Turobnost  kar ni hotela izginiti, zato sem dodala še zelene bleščice v obliki zvezdic in vanje prilepila bele perlice.
Naredila sem še osnovo voščilnice, ki je nekoliko večja, da sem lahko dodala voščilo, ki je iz kolekcije Najlepšega para - ob rojstnem dnevu.

Ker sem uporabila izdelek Najlepšega para, jo lepim v galerijo meseca JULIJA. 

Ne morem pa še mimo ene objave, kajti to so pa resnični srčki. Že pred kratkim sem vam pokazala sosedove pasje mladičke, takrat so bili stari 2 dni. In to so mali korenjaki danes, ko so stari en mesec. Z njimi bi se pa resnično lahko igral ves dan, vsak trenutek z njimi je nekaj posebnega in ko te pogledajo s svojimi nežnimi učki se kar stopiš:)




Hvala, ker obiščete moj cvetoči travnik.
 

Lep pozdrav,
Andreja V.

13 komentarjev:

  1. V teh hladnih, deževnih dneh, je obisk tvojega travnika še kako dobrodošla sprememba. Voščilnica ti je lepo uspela, srce lepo sede na te zelene vrvice, skratka zanimivo. Kolk so pa ti mladički res luštni, kar ne morem verjet.
    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  2. Poznam občutek, ko moraš nekaj takoj narediti, potem pa ne najdeš ideje, kako zadevo izpeljati do konca. :-)) Tvoj srček je našel krasno mesto na prelepem in zelo zanimivo izdelanem ozadju. Super si se znašla. Prav liga. :-)))
    Psički so pa pravi cukerčki. Te kar razumem, da se rada igraš z njimi. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je izpadlo. Kužki so pa res pravi cukrčki.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ježeš kaki cukri so. Voščilnica je tudi prav fajn izpadla.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav zanimiva in lepa voščilnica je nastala. A ne, mora priti pravi trenutek za neko stvar. In hvala za objavo teh malih srčkov, res so še pa še simpatični. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kakšni kužki! Joj, so ljubki! In voščilnica ti je super uspela ... to dodajanje elementov dobro poznam in včasih ga kar noče biti konec, kajne ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ob teh malih, ljubkih, kosmatih kepicah pa verjamem, da čas kar beži. Voščilnica je nekaj posebnega in odlično si uspela ukrotiti žico na njej. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasno voščilnico si izdelala za bakreni srček.
    Joj, kakšni cukrčki so. Za cartat in cartat ...

    OdgovoriIzbriši
  9. Cart mladičeki :) Voščilnico si pa zelo zanimivo izpeljala, dobro izpade.

    OdgovoriIzbriši
  10. o, kakšna lepa voščilnica s tem srčkom, je čakal na pravo priložnost in pa seveda ti kužki, ohhh ...

    OdgovoriIzbriši
  11. Jej...kakšna čudovita objava....kako zelo mi je všeč tvoja voščilnica s srčkom. Veš, da sem se ravno včeraj spomnila na žico in si mislila, da bi bilo dobro kaj `pomečkati`. Sosedovi kužki pa...kar topim se...upam, da bodo prav si dobili srčne lastnike.

    OdgovoriIzbriši
  12. TOOOOO, to je spet pogled zame...kužki, ne pa mačke (se globoko opravičujem vsem ljubiteljem muck). Aja, tud voščilnica ni švoh....saj veš, da se hecam....fantastična je, domislic si res polna in tale srček z luknjico, ki je ravno tako srček (mislim, da prav vidim, čeprav brez očal) je krasen. Barvna lestvica je IN. čao

    OdgovoriIzbriši
  13. Svetovna voščilnica! Srčku si našla ravno pravo mesto in super barvno paleto. Meni se sploh ne zdi, da bi bilo preveč turobno. Ja, tamali so pa res razred zase in verjamem da se rada igraš z njimi. sploh te učke... :).

    OdgovoriIzbriši