sreda, 13. maj 2015

Veseli žirafi na cvetočem travniku

Sedaj se pa ne bom ustavila:)) Ko sem namreč v novo domovanje pospremila prvi žirafi, se mi je po njih tako stožilo, da sem si zaželela nov parček. Saj poznate to željo, da ko enkrat dobiš nekaj novega, si kot otrok. To ti postane glavna igrača.

Da pa tokrat ne bosta takoj odšli, sem ju "parkirala" kar na svoj cvetoči travnik, ki so ga obletavali pisani metuljčki. Seveda ne za dolgo, saj je mali Miha-Vid praznoval svoj 1. roj. dan in ker sta bili povabljeni na njegovo praznovanje, sta mu v dar odnesli balonček. Tako sem kaj hitro ostala tudi brez drugega parčka, ampak razveselili sta pa Miha-Vida, to pa tudi nekaj šteje. 


Tudi pri tej voščilnici sem uporabila meni ljube izdelke Najlepšega para in sicer:
pri veselih žirafah - štampiljka in rezalna šablona,
balon pa je del rezalne šablone iz seta slonček

Glede na uporabljeni material voščilnico lepim v galerijo Najlepšega para za mesec maj.

Lep pozdrav,
Andreja V. 

12 komentarjev:

  1. Zelo zelo ljubka voščilnica s tema simpatičnima žirafama je nastala na tvojem cvetočem travniku. Všeč mi je kako fajn si skombinirala dvojno ime slavljenca.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoj Cvetoči travnik je tokrat čisto zares cvetoč :-))
    Krasno voščilnico si naredila in žirafi sta zelo simpatični. Napis je zares dobro sestavljen.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako je ljubka in metuljčki se decentno spreletavajo po krasnem ozadju. Imeni si zelo iznajdljivo prepletla, žirafici pa sta tako ljubki že sami po sebi ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Na tem tvojem travniku sta videti prav udomačeni. Po moje, jo bosta kmal ucvrli nazaj k svoji prvotni lastnici. Krasna je. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito si skombinirala žirafici z balonom in ju postavila na cvetoči travnik. Napis mi je takoj padel v uč - super ideja :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Žirafici sta prav ljubki na tvojem cvetočem travniku. In metuljčki ju prijazno obletavajo. :-) Zelo mi je všeč, kako si kombinirala dvojno ime. :-) Bi bila tudi fajn ideja za imeni dvojčkov. :-)) Mislim, da si boš morala eno takšno voščilnico z žiraficami sestaviti samo zase, na skrivaj, da ti ne bosta spet prehitro pobegnili. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. zelo sta srčkani :))). napis je super ideja, tudi jaz uporabljam tak način za podpisovanje svojih otrok, mi je simpatično.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako fajn si se poigrala z imenom in žirafi si lepo pobarvala. Zelo simpatično.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ime si odlično umestila na voščilnico, ki je zelo luštna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja, ja, ja...tvoj cvetoči travnik prav gotovo ne more imeti le cvetic, živali imajo rade prijazne ljudi...zato ni čudno, da so se naselile pri tebi :-)))) Super ljubka je, pa še imeni si odlično združila!

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako prisrčno si skombinirala imeni, pa žirafici z balončkom! Krasno ustvarjaš Andreja, oprosti, ker bolj malo komentiram in hkrati hvala za vse tvoje posrečene komentarje na mojem blogu, ki jih vedno z veseljem preberem, LP:)

    OdgovoriIzbriši